Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 697 15.12.2010 12

13776-2010 (662)

Kiinteistöliikelaitoksen ja Kunnallistekniikkaliikelaitoksen väliset katualueiden rakentamisen ja ylläpidon sopimukset vuodelle 2011

Tiivistelmä: -

Kilajk § 697

Katu- ja viheralueet, Nina Vartiainen, Kimmo Laula 9.12.2010:

Turun Kiinteistöliikelaitos teettää Turun Kunnallistekniikkaliikelaitoksella katu- ja muiden yleisten alueiden rakentamista ja ylläpitoa niin, että kaupungin oman tuottajaorganisaation ammattitaito säilyy korkeana ja resurssit tulevat tehokkaasti käytettyä. Muuten Kiinteistöliikelaitos käyttää markkinoiden tarjoamia palveluita ja kilpailuttaa ulkopuoliset työt.

Kunnallistekniikkaliikelaitoksen kanssa on neuvoteltu katualueiden ylläpitoon ja rakentamiseen erilliset sopimukset, jotka ovat liitteenä.

Katualueiden ja muun toiminnan, pysäköintimittarien ja kauppatorin ylläpidon, tontinomistajien talvikunnossapitovelvoitteiden sekä kulttuuripääkaupunkivuoden tehostetun ylläpidon hoitotyöt tilataan Kunnallistekniikkaliikelaitokselta kokonaishintaan 9.500.000 euroa. Vuoden aikana kustannuksia seurataan sopimuksessa esitetyn tuotejaon mukaisesti. Tuotteen ulkopuolisia töitä tilataan n. 150.000 eurolla.

Rakentamisen kohteita tilataan Kunnallistekniikkaliikelaitokselta 8.000.000 eurolla. Kohteista sovitaan kohdekohtaisesti vuoden aikana.

Liite 1Katualueiden rakentamisen tuotantosopimus

Liite 2Katualueiden ylläpidon palvelusopimus

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta merkitsee tiedoksi liitteenä olevat katualueiden rakentamisen ja ylläpidon sopimukset Turun Kiinteistöliikelaitoksen ja Turun Kunnallistekniikkaliikelaitoksen välillä.

PäätösAsia pantiin pöydälle Harjanteen ehdotuksesta yksimielisesti


Liitteet:

Kilajk § 697
Liite 1:Katualueiden rakentamisen tuotantosopimus
Liite 2:Katualueiden ylläpidon palvelusopimus