Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 375 16.06.2010 3

13614-2009 (649)

Taiteiden Yö -tapahtuman järjestäminen

Tiivistelmä:

Markkinointitoimisto Happening Oy:lle myönnetään lupa järjestää Taiteiden Yö -tapahtuma Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Vähätorilla sekä Yliopistonkadun kävelyalueella 12.8.2010.

Kilajk § 375

Maanhankinta ja isännöinti, Kaisa Kauma 7.6.2010:

 

Markkinointitoimisto Happening Oy pyytää lupaa saada järjestää Taiteiden Yö –tapahtuma Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Vähätorilla ja Yliopistonkadun kävelyalueella. Tapahtuma on pääsymaksuton.

 

Läntiselle Rantakadulle Kristiinankadun ja Aurakadun väliselle alueelle tulee myyntipaikkoja. Läntiselle Rantakadulle Auransillan ja vanhan pääkirjaston välille tulee muutamia myyntipaikkoja. Itäisen Rantakadun kevyen liikenteen väylälle Teatterisillan ja Auransillan väliselle alueelle sekä Itäiselle Rantakadulle Auransillan ja Vanhan Suurtorin väliselle alueelle tulee muutama myyntipaikka ja esiintymisiä. Yliopistonkadun kävelyalueelle ravintoloiden Poro ja Rento edustalle tulee esiintymislava. Vähätorilla järjestetään ohjelmaa yhteistyössä Turun Musiikkijuhlien ja Turun Seudun Musiikkioppilaitoksen kanssa. Vähätorille tulee esiintymislava. Tapahtuma-alueille ei ole tulossa anniskelualueita.

 

Lisäksi järjestäjä varaa käyttöönsä Aurakadun jalkakäytäväalueen Linnankadun ja Auransillan väliltä sekä kaupungin talon puiston pysäköintialueen (Kiinteistöliikelaitoksen hallinnoiman alueen). Tämän hetken tiedon mukaan alueilla ei olla järjestämässä ohjelmaa.

 

Markkinointitoimisto Happening Oy on järjestänyt Taiteiden Yö –tapahtuman viitenä edellisenä vuotena, eikä järjestelyissä ole ollut huomauttamista.

 

Liite 1                                 Sopimusluonnos

 

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

 

Ehdotus       Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää myöntää Markkinointitoimisto Happening Oy:lle luvan järjestää Taiteiden Yö –tapahtuma Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Vähätorilla sekä Yliopistonkadun kävelyalueella 12.8.2010 liitteenä olevien sopimusehtojen mukaisesti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoMarkkinointitoimisto Happening Oy


Liitteet:

Kilajk § 375
Liite 1:Sopimusehdot, Taiteiden yö