Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 371 09.06.2010 1

7159-2010 (662)

Kärmekallionkadun kiertoliittymän rakennusurakan hankinnan aloittaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 371

Katu- ja viheralueet, Janne Laine 7.6.2010.

Hyväksytyn investointisuunnitelman mukaisesti Kiinteistöliikelaitos rakennuttaa Kärmekallionkadun kiertoliittymän. Kärmekallionkadun ja siihen liittyvän sillan käyttöönotto edellyttää kiertoliittymän rakentamista Lentoasemantien ja Kärmekallionkadun liittymään. Kohde rakennutetaan kokonaisurakkana. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on n. 500 000,00 €, josta Varsinais-Suomen ELY-keskus maksaa 12,5 % toteutuneista rakennuskustannuksista.

Urakkamuotona on kokonaishintaurakka. Urakkaan kuuluu kaikki liittymän rakentamiseen liittyvät työt sekä Kärmekallionkadun muutos- ja viimeistelytyöt. Urakoitsijan valintaperusteena on halvin hinta. Urakka – aika on kesä 2010 – kevät 2011.

Lopulliset rakennussuunnitelmat valmistuvat kesäkuun aikana ja hankinta-asiakirjojen laadinta käynnistetään välittömästi sen jälkeen. Rakentaminen on tarkoitus saada nopeasti käyntiin, jotta kiertoliittymä ja Kärmekallionkatu saataisiin avattu liikenteelle loppuvuodesta 2010.

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että Kärmekallionkadun kiertoliittymän kilpailutus aloitetaan ja hankkeesta julkaistaan hankintalain mukainen hankintailmoitus HILMA-hankintakanavalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, katu- ja viheralueet