Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 359 09.06.2010 3

8791-2008 (002)

Sopimus loma-asuntomessujen hakemisesta Turkuun

Tiivistelmä: -

Kilajk § 359

Kiinteistöliikelaitos, Hallintopalvelut 2.6.2010:

Turun Kiinteistöliikelaitos on valmistellut esityksen, jonka päämääränä on että Turun kaupunki ja Harjattulan Kehitys Oy allekirjoittavat sopimuksen, jonka mukaan kaupunki hakee Osuuskunta Suomen Asuntomessuilta loma-asuntomessujen järjestämisoikeutta Turun Harjattulaan vuodelle 2014. Tätä sopimusta edeltää osapuolten välillä 23.6.2008 allekirjoitettu aiesopimus.

Kaupunki hakee messujen järjestämisoikeutta käyttäen perusteena Harjattulan Kehitys Oy:n teettämää asiakirja-aineistoa, jonka yhtiö on hyväksyttänyt Kiinteistöliikelaitoksessa ja ympäristö- ja kaavoitusvirastossa. Osuuskunta Suomen Asuntomessujen sääntöjen mukaan yhtiö ei voi toimia hakijana vaan hakijan on oltava messujen mahdollinen isäntäkunta.

Kaupungilla ei ole velvollisuutta allekirjoittaa myöhemmin sopimusta Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kanssa vaan tarkoituksena on, että ennen kaupungin mahdollista sitoutumista messujen järjestämiseen, Harjattulan Kehitys Oy sitoutuu kantamaan kaikki messuihin liittyvät vastuut ja velvoitteet kaupungin puolesta sekä sitoutuu messujen käytännön toteutukseen. Näiden asioiden varmistamiseksi yhtiö antaa myös kaupungille erikseen sovittavan vakuuden.

Oheismateriaali 1Sopimus loma-asuntomessujen hakemisesta Turkuun

Oheismateriaali 2Messualue

Oheismateriaali 3Turun loma-asuntomessut 2014 yleiskuvaus

Oheismateriaali 4Kirje Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnalle

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää esittää kaupunginhallitukselle, että Turun kaupunki allekirjoittaa oheisena olevan sopimuksen loma-asuntomessujen hakemiseksi Turun Harjattulaan vuonna 2014.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginhallitus