Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 211 28.04.2010 22

1806-2010 (662)

Maaria - Paattinen -alueen ylläpidon alueurakka

Tiivistelmä: -

Kilajk § 211

Katu- ja viheralueet, Kimmo Laula 28.4.2010

Kiinteistöliikelaitos on valmistellut Maaria – Paattinen – alueen katu- ja viheralueiden ylläpidon

alueurakka-asiakirjoja. Johtokunta on kokouksessaan 17.2.2010 päättänyt hankinnan ennakkoilmoituksen julkaisemisesta HILMA- hankintakanavalla ja ennakkoilmoitus on julkaistu 1.3.2010.

Tilaaja – tuottaja –mallin kehitystä ohjaamaan on perustettu tilaaja – tuottaja –johtoryhmä, johon kuuluu kaksi edustajaa Kunnallistekniikkaliikelaitoksesta, kaksi Viherliikelaitoksesta sekä kaksi edustajaa Kiinteistöliikelaitoksesta, teknisenä sihteerinä toimii tällä hetkellä viheraluepäällikkö. Johtoryhmän kokouksessa, vahvistettuna sektorin apulaiskaupunginjohtajalla, 20.4. päätettiin siirtää Maaria – Paattinen alueen ylläpidon alueurakan alkamista puolella vuodella eteenpäin siten, että urakka aika on 1.5.2011 – 30.4.2014, jotta tarjouspyyntöasiakirjat voidaan viimeistellä rauhassa ja määrittää sisäisten tuottajien tuote- ja seurantalaskenta alueurakoinnin edellyttämään muotoon. Aikalisä on tarpeen, jotta kilpailutuskierroksesta saataisiin hyötyä ja oppia ja esim. sisäiset tuottajat pystyisivät antamaan urakasta vertailutarjouksen ja toisaalta pystyisivät käynnistämään oman sisäisen laskentansa sisäisen sopimuksen mukaiselta ensimmäiseltä alueelta (Skanssi-Uittamo).

Alustavan aikataulun mukaan tarjouspyyntöasiakirjojen läpikäynti yhdessä tuottajaliikelaitoksien kanssa tehdään touko- ja kesäkuun aikana. Tarjouspyyntöasiakirjat tuodaan Kiinteistöliikelaitoksen johtokuntaan hyväksyttäväksi elokuussa. Urakoitsijan valintapäätöksen johtokunta tekisi lokakuussa 2010.  Tässä vaiheessa on tärkeää informoida alan toimijoita tulevasta prosessista, jotta he kykenisivät valmistautumaan urakkakyselyyn ja työn suorittamiseen. Tällä aikataululla jää myös runsaat 6 kk aikaa työsuunnittelulle ennen urakkakauden alkamista.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää merkitä tiedokseen liikelaitosjohtajan selvityksen Maaria – Paattinen – alueen ylläpidon alueurakan valmistelusta sekä lähettää selvityksen tiedoksi Kunnallistekniikkaliikelaitokselle ja Viherliikelaitokselle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKunnallistekniikkaliikelaitos
tiedViherliikelaitos