Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 219 28.04.2010 31

12-2010 (000)

Kh - Myllysillan jatkotoimenpiteistä päättäminen

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta on 7.4.2010 § 168 päättänyt, että vaurioitunut Myllysilta tuetaan väliaikaisesti välittömästi. Lisäksi kiinteistöliikelaitoksen johtokunta on 9.4.2010 § 173 päättänyt esittää kaupunginhallitukselle, että vaurioitunut silta puretaan sekä suunnitellaan ja rakennetaan uusi kolmiaukkoinen silta, että Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta oikeutetaan suorittamaan tarvittavat hankinnat ja muut jatkotoimenpiteet ja että Myllysillan vaurioitumisesta ja korvaavan sillan rakentamisesta aiheutuneet ja aiheutuvat kulut katetaan kaupungin vahinkorahas-tosta.

Kilajk § 219

Kiinteistöliikelaitos 20.4.2010:

Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle,

että vaurioitunut silta puretaan sekä suunnitellaan ja rakennetaan uusi silta ja

että Myllysillan vaurioitumisesta ja korvaavan sillan rakentamisesta aiheutuneet ja aiheutuvat kulut katetaan kaupungin vahinkorahastosta.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti, että Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta oikeutetaan suorittamaan kaupunginvaltuuston päätöksen perusteella tarvittavat hankinnat ja muut jatkotoimenpiteet siten, että uuden sillan suunnitelmaluonnokset tulee saattaa kaupunginhallituksen käsiteltäväksi rakennussuunnittelijan hyväksymistä varten.

Päätös asiassa tehtiin esittelijän muutetusta päätösehdotuksesta yksimielisesti.

Oheismateriaali 1Kh 12.4.2010 § 241

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta merkitsee kaupunginhallituksen päätöksen tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.