Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 91 17.02.2010 1

1806-2010 (662)

Alueen Maaria - Paattinen ylläpidon alueurakointi

Tiivistelmä: -

Kilajk § 91

Katu- ja viheralueet, Nina Vartiainen 11.2.2010:

Kiinteistöliikelaitos / Katu- ja viheralueet tilaa Maaria – Paattisen katu- ja

viheralueiden ylläpitotyöt alueurakkana. Urakka-aika on 1.10.2010 – 31.09.2014.

Hankinta ylittää hankintalain EU-kynnysarvon ja hanke tulee kilpailuttaa EU-hankintana. Hankintalain mukainen ilmoitusaika on EU-kynnysarvon ylittäville hankkeille 45 vuorokautta. Hankkeesta tehdään 1.3.2010 ennakkoilmoitus, jossa tiedotetaan tulevasta hankkeesta. Ennakkoon ilmoitetun hankkeen ilmoitusaika on 22 vuorokautta.

Tarjouspyyntöaineisto sekä hankintamenettely tuodaan erikseen johtokunnan tiedoksi, kun hankkeen kilpailutusta ollaan käynnistämässä.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto :

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että Maaria – Paattisen katu- ja viheralueiden ylläpitotöiden alueurakoinnista julkaistaan hankintalain mukainen ennakkoilmoitus HILMA-hankintakanavalla sekä Euroopan Unionin virallisessa lehdessä. Lopullinen hankinnan kilpailutus sekä tarjouspyyntö tuodaan johtokunnan päätettäväksi, kun tarjouspyyntöasiakirjat ovat valmiit.

Samalla johtokunta päättää, että pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan ja hyväksytään heti ja että tämä päätös saadaan panna täytäntöön mahdollisista valituksista huolimatta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Esittelijä tarkisti esittelytekstin ja päätösehdotuksen kokouksessa hyväksyttyyn muotoon.

Asian esitteli hallintojohtaja Jari Lehmussaari.

Jakelu

tiedKiinteistöliikelaitos, katu- ja viheralueet