Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 43 27.01.2010 1

6788-2009 (112)

Paikkatietoinsinöörin avoimen toimen, vakanssi 608118, kelpoisuusehtojen ja tehtäväkohtaisen palkan muuttaminen

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitoksen kaupunkimittauspalvelut -yksikössä on avoinna paikkatietoinsinöörin toimi, kelpoisuusvaatimuksena diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Yksikön organisaation kehittämistoimenpiteiden johdosta kaupunkimittauspalveluihin muodostetaan suppeampia vastuualueita, joihin edellytetään amk-koulutustasoa.

Kilajk § 43

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 21.1.2010:

Kiinteistöliikelaitoksen kaupunkimittauspalvelut -yksikössä on avoinna paikkatietoinsinöörin toimi, vakanssi 608118. Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on ollut teknillisen korkeakoulun insinööritieteiden ja arkkitehtuurin tiedekunnan maanmittaustieteiden laitoksella suoritettu diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Vakanssi on alkujaan tarkoitettu laajemman vastuualueen esimiehelle.

Kaupunkimittauspalvelut -yksikön organisaatiorakenteen kehittämistoimenpiteissä on päädytty muodostamaan uusia suppeampia vastuualueita, joihin amk-koulutustaso on riittävä. Paikkatietoinsinöörin vakanssi pyritään täyttämään Kiinteistöliikelaitoksen sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä.

Vakanssimuutoksen seurauksena avoinna olevan paikkatietoinsinöörin toimen tehtävänkuvausta on muutettu ja kelpoisuusehtoja ja tehtäväkohtaista palkkaa tulee tarkistaa muutosta vastaavaksi. Tehtäväkohtaisen palkan määrittelyssä on huomioitu tehtävän vaativuuden arvioinnissa tapahtuva alenema.

Liite 1Vakanssin muutoslomake

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää muuttaa avoinna olevan paikkatietoinsinöörin toimen, vakanssi 608118, kelpoisuusehdot ja tehtäväkohtaisen palkan liitteenä olevan muutoslomakkeen mukaisesti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat
tiedKiinteistöliikelaitos, kaupunkimittauspalvelut
tiedHidén Anne


Liitteet:

Kilajk § 43
Liite 1:Vakanssin muutoslomake