Lauttarannan veneiden talvisäilytyspaikkojen vuokrasopimusehdot kaudelle 2010 - 2011

 

Vuokralaisen veneentalvisäilytyspaikalle hyväksyy vuokranantajan edustaja, Turun kaupungin Kiinteisliikelaitos

 

Vuokrasopimus tulee voimaan sen jälkeen, kun vuokralainen on maksanut kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan xx.xx.xxxx § xx vahvistaman vuokran.

 

1. Vuokrasopimus on voimassa yhden talvikauden kerrallaan. Talvikausi alkaa 1. päivänä syyskuuta ja päättyy seuraavan vuoden 31. päivänä toukokuuta.

 

2. Veneet on talvisäilytyspaikoilta poistettava toukokuun loppuun mennessä. Talvisäilytyksen päätyttyä on kaikki tavarat, telineet ja jätteet poistettava. Uhalla, että siivoustoimenpiteet muutoin suoritetaan kaupungin toimesta talvisäilytyspaikan vuokralaisen kustannuksella.

 

3. Roskia ja jäteöljyä saa sijoittaa vain niitä varten varattuihin astioihin. Jätepisteissä oleville jäteastioille saa tuoda ainoastaan venepaikkojen veneistä tulevaa tai alueella säilytettävän veneen kunnostamisesta syntyvää jätettä. Kaupungilla on oikeus vuokralaisen kustannuksella poistaa alueelle tuotu tai sinne kuulumaton irtain omaisuus toimittamalla arvoton tavara kaatopaikalle tai muutoin hävittää sen tai myydä irtain omaisuus, jolla on myyntiarvoa, julkisella huutokaupalla tai muulla soveltuvalla tavalla.

 

4. Veneen vuotuinen huolto, maalaus ja varustelu on sallittua talvisäilytys- alueella. Toimenpiteistä ei saa aiheutua haittaa muille. Jäteöljyä, maalia tai muita ongelmajätteitä ei saa joutua maahan tai veteen.

 

5. Veneen rakentaminen ja veneessä yöpyminen alueella on kielletty.

 

6. Sähkön käyttö venesatamissa. Sähkö on satamissa kytkettynä 1.3.–31.10, ja se on veneilijöiden käytettävissä veneiden korjaus- ja kunnostustöitä varten. Sähköä ei saa käyttää veneen lämmitykseen. Sähkön käyttö ilman valvontaa on kielletty. Ilman

valvontaa olevat sähköjohdot poistetaan.

 

7. Talvisäilytyskauden jälkeen sallitaan ainoastaan koottavien venepukkien ym. kesäsäilytys Kiinteistöliikelaitoksen osoittamalle alueelle. Venepukit tulee säilyttää kokoon taitettuina. Telakointitarvikkeiden säilytyskausi on 1.5. 30.9.

 

8. Huoltotöiden vuoksi veneen ja venepukkien on oltava n. 50 cm kapeampi kuin talvisäilytyspaikka.

 

9. Vuokralaisen on annettava itseään ja venettään koskevat henkilö-, osoite-, kotipaikka- ja muut yhteystiedot. Osoitteen ja muiden yhteystietojen muuttumisesta on ilmoitettava välittömästi Kiinteistöliikelaitokselle.