Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 635 02.12.2009 24

141-2009 (000)

Kh - Turun kaupungin ilmasto- ja ympäristöohjelman täytäntöönpano

Tiivistelmä: -

Kilajk § 635

Kiinteistöliikelaitos 18.11.2009:

Kaupunginhallitus päätti merkitä valt. Korhosen ponnen tiedokseen.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti, että ilmasto- ja ympäristöohjelma tullaan muokkaamaan yhteisen ohjelmarakenteen mukaiseksi ja että ilmasto- ja ympäristöohjelman seurantamittarit käsitellään talousarvioprosessin yhteydessä.

Samalla kaupunginhallitus päätti hyväksyä liitteenä olevan ”Turun kaupungin ilmasto- ja ympäristöohjelman 2009 - 2013 tausta, toimeenpano ja seuranta” -asiakirjat ja lähettää sen ohjeellisena noudatettavaksi lauta- ja johtokunnille, erillisille virastoille ja laitoksille sekä konserniyhtiöille.

Ilmoitus lauta- ja johtokunnille, erillisille virastoille ja laitoksille sekä konserniyhtiöille ja tutkija Sari Pursiaiselle.

Päätös tehtiin äänin 8 - 5.

Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä päätökseksi tulleen Lehtosen Sarlundin kannattamana tekemän ehdotuksen puolesta äänestivät heidän lisäkseen Hihnala, von Frenckell-Ramberg, Keskinen, Vierimaa, Lintula ja Randell.     

Esittelijän päätösehdotuksen puolesta äänestivät Lehtinen, Lundahn, Elo, Rinne ja Artesola.

Manni ilmoitti olevansa esteellinen eikä osallistunut asian käsittelyyn. Vierimaa tuli hänen tilalleen kokoukseen tämän asian käsittelyn ajaksi.

Oheismateriaali 1Kh 2.11.2009 § 576

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta merkitsee kaupunginhallituksen päätöksen tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.