Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 338 17.06.2009 17

12418-2008 (649)

Taiteiden Yö -tapahtuman järjestäminen

Tiivistelmä:

Markkinointitoimisto Happening Oy:lle myönnetään lupa järjestää Taiteiden Yö -tapahtuma Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Yliopistonkadun kävelyalueella sekä Kaupungintalon puiston pysäköintialueella 13.8.2009.

Kilajk § 338

Maanhankinta ja isännöinti, Kaisa Kauma 9.6.2009:

 

Markkinointitoimisto Happening Oy pyytää lupaa saada järjestää Taiteiden Yö –tapahtuma Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Yliopistonkadun kävelyalueella ja Kaupungintalon puiston pysäköintialueella 13.8.2009. Tapahtuma on edelleen pääsymaksuton.

 

Läntiselle Rantakadulle Kristiinankadun ja Aurakadun väliselle alueelle tulee myyntipaikkoja. Läntiselle Rantakadulle Auransillan ja vanhan pääkirjaston välille tulee muutamia myyntipaikkoja. Itäisen Rantakadun kevyen liikenteen väylälle Teatterisillan ja Auransillan väliselle alueelle sekä Itäiselle Rantakadulle Auransillan ja Vanhan Suurtorin väliselle alueelle tulee muutama myyntipaikka ja esiintymisiä. Yliopistonkadun kävelyalueelle ravintoloiden Poro ja Rento edustalle tulee esiintymislava. Kaupungin talon puiston pysäköintialueelle tulee esiintymislava ja anniskelualue. Muita anniskelualueita tapahtuma-alueille ei tule. Lisäksi järjestäjä varaa käyttöönsä Aurakadun jalkakäytäväalueen Linnankadun ja Auransillan väliltä.

 

Markkinointitoimisto Happening Oy on järjestänyt Taiteiden Yö –tapahtuman viitenä edellisenä vuotena, eikä järjestelyissä ole ollut huomauttamista.

 

Liite 1                                 Sopimusluonnos

 

Toimitusjohtaja Jouko Turto:

 

Ehdotus       Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää myöntää Markkinointitoimisto Happening Oy:lle luvan järjestää Taiteiden Yö –tapahtuma Läntisellä ja Itäisellä Rantakadulla, Yliopistonkadun kävelyalueella sekä Kaupungintalon puiston pysäköintialueella 13.8.2009 liitteenä olevien sopimusehtojen mukaisesti. Anniskelualuepaikkamaksuna peritään 700 € + ALV 22 %.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoMarkkinointitoimisto Happening Oy


Liitteet:

Kilajk § 338
Liite 1:Sopimusluonnos, Taiteiden Yö