Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta17018.03.20099

14082-2008 (664)

Tortinmäen pallokentän osan vuokraaminen Piikkiön Selviytymispeli Yhdistys ry:lle (os. Järvijoentie, Tortinmäki)

Tiivistelmä:

Tortinmäen pallokentästä noin 3.400 m2 alue vuokrataan Paintball -harjoituskentän toteuttamista varten.

Kilajk § 170

Maanhankinta ja isännöinti, Ilkka Uusi-Uola 4.3.2009:

Värikuulaharrastajat (Piikkiön Selviytymispeli Yhdistys r.y.) ovat kääntyneet kaupungin puoleen harrastuspaikka-asiansa ratkaisemiseksi. Liikuntalautakunta on käsitellyt ko. toiminnan harrastustilakysymystä 11.11.2008 § 250, ja se puoltaa harrastuspaikan osoittamista ko. toimintaan. Anojat ovat sijoittuneet kansallisen tason kärkeen ko. lajissa.

Neuvotteluissa osapuolten kesken on lopulta päästy sellaiseen ratkaisuun, että sopivaksi harrastuspaikan toteuttamisympäristöksi on osoittautunut Tortinmäen pallokentän länsipääty. Harrastajien tarkoituksena on toteuttaa paikalle kilpailutoimintaan soveltuva kokonaisuus tekonurmialustoineen ja pelitapahtuman aikaan alueelle kiinnitettävine verkkorakenteineen. Verkkorakenteilta edellytetään sellaista toteuttamistapaa, että kentän koko pituus on tarvittaessa esteettömänä käytettävissä.

Alueen kooksi on määritetty 3.400 m2. Vuokraus jatkuu toistaiseksi kuuden kuukauden irtisanomisajalla enintään 31.12.2018 saakka. Alueelle toteutettavien investointien perusteella on katsottu kuitenkin tarkoituksenmukaiseksi, että vuokrasopimusta ei irtisanota ennen 30.4.2014, mikäli vuokralainen on täyttänyt vuokrasopimusvelvoitteensa. Luovutukseen sisältyy hallintaoikeus alueella olevaan kenttäkoppiin ja kentän sähköliittymään kustannusvastuuta vastaan. Sopimuksessa on mahdollisuus puolin ja toisin koko kentän kayttämiseen esim. jonkin tapahtuman vaatiman tilantarpeen sitä edellyttäessä.

Kiinteistöliikelaitoksen mielestä neuvottelun mukainen sopimus on hyväksyttävissä, koska Tortinmäen pallokentän käyttö on vähäistä, ja samalla luodaan edellytykset uudenlaisen harrastuspaikan syntymiselle. Kiinteistöliikelaitos puoltaa sopimuksen hyväksymistä.

Liite 1Vuokrasopimus

Toimitusjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää:

- Vuokrata Piikkiön Selviytymispeli Yhdistys r.y:lle kartan M 91 27.2.2009 osoittaman osan Tortiinmäen pallokentästä, noin 3.400 m2 alue kiinteistöyksiköstä Kisala 853-533-2-14, Paintball -harjoituskentän toteuttamista varten enintään 31.12. 2018 saakka 425 euron vuosivuokrasta ja muutoin liitteenä olevan vuokrasopimuksen mukaisin ehdoin.

- Pöytäkirja tämän asian osalta hyväksytään ja tarkastetaan heti.

PäätösAsia pantiin pöydälle Harjanteen ehdotuksesta yksimielisesti.


Liitteet:

Kilajk § 170
Liite 1:Vuokrasopimus