Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta9725.02.20092

2520-2009 (641)

Omakotitonttien luovuttaminen

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitos esittää kevään 2009 omakotitonttikierroksella luovutettavaksi 14 tonttia, joista 4 esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä.

Kilajk § 97

Tonttipalvelut, Timo Nurmi 23.2.2009:

Kiinteistöliikelaitoksella on keväällä 2009 omakotitonttien hakukierrokselle 14 kappaletta rakentamattomia omakotitontteja, jotka jakaantuvat kaupunginosittain seuraavasti:

Haarla 5 kpl, Kohmo 3 kpl, Moisio 1 kpl ja Yli-Maaria 5 kpl. Tonttien tarkemmat osoitteet käyvät ilmi oheisesta liitteestä. Luovutusmuotona on 10 tontin osalta maapoliittisen ohjelman mukaisesti tarjousmenettely, jossa yksityishenkilöt voivat tarjota joko ostohintaa tai vuosivuokraa ja yritykset vain ostohintaa.

Tontit Haarla-49-8, Kohmo-31-8, Yli-Maaria-76-1 ja Yli-Maaria-92-1 esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä.

Myynti- ja vuokrausehtoina noudatetaan luovutusmuodosta riippuen joko kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä mahdollisilla tonttikohtaisilla ehdoilla.

Liite 1Tonttiluettelo

Toimitusjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää

että oheisen liitteen mukaiset 10 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan tarjousperusteisesti, korkeimman tarjouksen tehneelle yksityishenkilölle, joko myymällä tai vuokraamalla tai yritykselle myymällä noudattaen kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tarvittaessa tonttikohtaisilla ehdoilla sekä oheisen liitteen mukaiset 4 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan kiinteistölautakunnan päättämien lapsiperheille varattujen tonttien luovutusehtojen mukaisesti. Kaupunki pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, tonttipalvelut


Liitteet:

Kilajk § 97
Liite 1:Tonttiluettelo