Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto1811.03.20249

13167-2021 (00 00 01)

Uuden jäsenen nimeäminen Turun Aikuiskoulutussäätiön valtuuskuntaan

Tiivistelmä: -

Khkon § 18

Omistajaohjausjohtaja Jarkko Virtanen, konserniohjauspäällikkö Sanna Lounaja 5.3.2024:

Kaupunginhallituksen konsernijaosto on 11.11.2021 § 82 nimennyt Turun kaupungin edustajat Turun Aikuiskoulutussäätiön valtuuskuntaan toimikaudelle 2022–2025.

Säätiön sääntöjen mukaan valtuuskuntaan kuuluu yhteensä neljätoista (14) jäsentä, joista Turun kaupungin esityksestä valitaan kahdeksan (8), joista neljän (4) tulee samalla edustaa ammattiyhdistysliikkeen piirissä toimivia työntekijöitä. Jäsenistä kahden vuoden välein puolet on erovuorossa. Valtuuskunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan kalenterivuodeksi kerrallaan.

Valtuuskunnan jäsenet valitaan neljäksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Jäsenistä aina puolet tulee olla erovuorossa kahden vuoden välein. Erovuorossa olevien tai muun syyn takia poistuneiden jäsenten tilalle valtuuskunta valitsee jäsenet varsinaisessa syyskokouksessaan. Valtuuskuntaan on valittava uudet jäsenet siten, että he edustavat samoja piirejä kuin erovuorossa olevat jäsenet. Jos jäsen eroaa toimikautensa aikana, tilalle on valittava uusi jäsen jäljelle olevaksi toimikaudeksi.

Kaupunginhallituksen konsernijaosto on kokouksessaan 11.11.2021 § 88 päättänyt toimikaudelle 2022–2025 valittavien edustajien nimeämisestä säätiön valtuuskuntaan.

Turun Aikuiskoulutussäätiö on kirjeellään 5.2.2024 ilmoittanut, että Inkeroinen eroaa valtuuskunnan jäsenyydestä. Säätiö on pyytänyt, että Turun kaupunki esittää Inkeroisen tilalle nimettäväksi jäsenen valtuuskuntaan jäljellä olevalle toimikaudelle eli vuoden 2025 loppuun saakka. Säätiö on pyytänyt, että esitetty henkilö ei ole sidoksissa muihin oppilaitoksiin.

Inkeroisen tilalle esitetään nimettäväksi Markku Roto.

Oheismateriaali 1​Turun Aikuiskoulutussäätiö nimeämispyyntö

Oheismateriaali 2​Ansioluettelo Roto (ei julkisuuteen)

Kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen:

Ehdotus​​Kaupunginhallituksen konsernijaosto päättää nimetä Simo Inkeroisen tilalle Markku Roton Turun kaupungin edustajaksi Turun Aikuiskoulutussäätiön valtuuskuntaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi vuoden 2025 loppuun saakka.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedTurun Aikuiskoulutussäätiö sr
tiedXXXXX