Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto4307.05.20181

2512-2018 (00 00 01, 01 01 01)

Ennakkonäkemys yt-neuvottelujen käynnistämisestä Turun Ylioppilaskyläsäätiössä

Tiivistelmä: -

Khkon § 43

Konserniohjauksesta vastaava controller Kim Moisiolinna 24.4.2018:

Turun Ylioppilaskyläsäätiö pyytää Turun kaupunginhallituksen konsernijaostolta omistajan ennakkonäkemystä yt-neuvottelujen käynnistämisestä säätiössä koskien sen asukas- ja kiinteistöpalvelujen henkilökuntaa. Säätiön ennakkonäkemyspyyntö on konserniohjeiden mukainen ja säätiö on pyynnössään eritellyt kattavasti yt-menettelyn syitä, tarvetta ja menettelyä mm. luottamusmiehen nimeämisen osalta.

Säätiöltä saadun selvityksen mukaan yt-menettelyn piiriin kuuluu todennäköisesti 1-2 työntekijää eli kyse on laajuudeltaan suppeasta yt-menettelystä. Edellä esitettyyn viitaten kyse on säätiön normaalista operatiivisen toiminnan uudelleen järjestelystä ja siten pyyntöön tulee suostua.

Oheismateriaali 1Turun Ylioppilaskyläsäätiön ennakkonäkemyspyyntö liitteineen

Kaupunginjohtaja Minna Arve:

EhdotusKaupunginhallituksen konsernijaosto ilmoittaa konserniohjeena, että Turun Ylioppilaskyläsäätiön ennakkonäkemyspyyntöön yt-neuvottelujen käynnistämisestä säätiössä koskien sen asukas- ja kiinteistöpalvelujen henkilökuntaa suostutaan.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Lisäksi konsernijaosto totesi ennakkonäkemyksenään, että säätiön tulee käyttää ensisijaisesti muita keinoja kuin irtisanomiset.

Päätös lisäyksen osalta tehtiin Yrttiahon Lundénin kannattamana tekemästä ehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

tiedTurun Ylioppilaskyläsäätiö - Studentbystiftelsen i Åbo