Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto9405.12.20116

13825-2011 (014)

Logomo Oy:n ylimääräinen yhtiökokous

Tiivistelmä: -

Khkon § 94

Kaupunginlakimies Laura Klami:

Logomon ylimääräinen yhtiökokous

Turun kaupunki on pyytänyt Logomo Oy:n ylimääräistä yhtiökokousta. Asiana on Turun kaupungin edustus Logomo Oy:n hallituksessa. Turun kaupunkia ovat edustaneet apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen ja Turun Seudun Kehittämiskeskuksen johtaja Kalle Euro, joka on irtisanoutunut. Logomo Oy:n hallitukseen on nimettävä uusi jäsen. Ylimääräinen yhtiökokous pidetään 7.12.2011 kello 13.45.

Logomo Oy hallinnoi ja vuokraa yritystoimintansa puitteissa tulosvastuullisesti entisen Konepajan kiinteistön tiloja sekä pitkäaikaiseen toimitilakäyttöön, taiteilijoiden työtiloiksi että lyhytaikaisille tapahtumille. Logomo Oy:n tapahtumatarjonta yleisölle ja muille asiakasryhmille rakentuu pääsääntöisesti tilaa vuokraavien, talon ulkopuolisten toimijoiden tuotantoina.

Hartela Oy omistaa 61 prosenttia ja Turun kaupunki 39 prosenttia Logomo Oy:stä.

Kaupunginhallitus on 21.3.2011 § 139 määritellyt Logomo Oy:n strategiseksi yhtiöksi.

Logomo Oy:n osakassopimuksen mukaisesti Turun kaupungilla on oikeus nimetä Logomo Oy:n hallitukseen kaksi jäsentä. Hallituksen on kokonaisuutena edustettava seuraavia keskeisiä asiantuntemus- ja kokemusalueita:

-      kiinteistöliiketalouden tunteminen ja käytännön kokemus

-      markkinointi- ja myyntialan tuntemus

-      ohjelmatoiminnan prosessien tuntemus

-      luovien alojen verkostotuntemus

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusTurun kaupunginhallituksen konsernijaosto päättää, että Turun kaupungin edustajaksi Logomo Oy:n hallitukseen tullaan nimeämään Turun Seudun Kehittämiskeskuksen johtaja Kalle Euron tilalle uusi henkilö.

PäätösTurun kaupunginhallituksen konsernijaosto päätti, että Turun kaupungin edustajaksi Logomo Oy:n hallitukseen nimetään Turun Seudun Kehittämiskeskuksen johtaja Kalle Euron tilalle ohjelmajohtaja Suvi Innilä.

Päätös tehtiin esittelijän muutetusta päätösehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

tiedLogomo Oy
tiedInnilä Suvi
tiedKeskushallinto, lakiasiat