Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginhallituksen konsernijaosto 66 26.09.2011 6

13364-2010 (034)

Kiinteistö Oy Kupittaan jäähallin konserniohjepyyntö

Tiivistelmä: -

Khkon § 66

Johtava kaupunginsihteeri Tuomas Heikkinen 22.9.2011:

Kiinteistö Oy Kupittaan jäähalli pyysi tammikuussa kaupungilta konserniohjasta tilanteesta, jossa pääkäyttäjä Tuto Hockey Oy ei kyennyt maksamaan vuokriaan ja yhtiölle oli kertynyt erääntyneitä saatavia jo pitkältä ajalta.

Sittemmin Tuto Hockey Oy:n omistajapohja on muuttunut ja Tuto Hockey Oy on hoitanut kaikki velvoitteensa yhtiötä kohtaan. Yhtiö on neuvotellut Tuto Hockeyn kanssa uuden 10 vuoden vuokrasopimuksen hallin käytöstä. Sopimus vastaa ehdoiltaan pääosin aiempaa sopimusta. Sopimus mahdollistaa Tuto Hockeyn ottelutapahtumien ja harjoittelun yhtiön kilpahallissa. Yhtiöllä on oikeus purkaa sopimus, mikäli Tuto Hockey laiminlyö sopimusvelvoitteensa maksujen tai muiden ehtojen osalta.

Apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen:

Konsernijaosto todennee omistajan ennakkokäsityksenä, että yhtiö voi tehdä Tuto Hockey Oy:n kanssa neuvotellun vuokrasopimuksen.

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallituksen konsernijaosto päättää todeta Kiinteistö Oy Kupittaan jäähallille omistajan ennakkonäkemyksenä, että vuokrasopimus Tuto Hockey Oy:n kanssa voidaan tehdä.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKiinteistöosakeyhtiö Kupittaan jäähalli
tiedVirtanen Jarkko