Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, henkilöstöpalvelut 
Henkilöstöjohtaja17623.08.2024 

5847-2024 (01 02 00)

Turvallisuus- ja riskienhallintajohtajan viran (vak. nro 000256) tehtäväkohtaisen palkan tarkistaminen

Henkilöstöpäällikkö Kaisa Nummiora, palvelussuhdepäällikkö Elina Reinikainen 23.8.2024:

Konsernihallinnossa on avoimena oleva turvallisuus- ja riskienhallintajohtajan virka. Turvallisuus- ja riskienhallintajohtaja vastaa kaupungin riskienhallintaan sekä organisaatioturvallisuuteen liittyvien asioiden valmistelusta, ohjauksesta ja koordinoinnista. Turvallisuus- ja riskienhallintajohtaja johtaa, kehittää ja seuraa kaupungin turvallisuustoimintoja tiiviissä yhteistyössä palvelukokonaisuuksien ja johdon kanssa. Viran tehtäväkohtaista palkkaa esitetään tarkistettavaksi tehtävän vaativuuden mukaiselle tasolle. Muutos on tarkoituksenmukaista tehdä ennen vakanssin täyttämistä.

​Ko. viran tehtäväkohtainen palkka on tarkoituksenmukaista tarkistaa siten, että tehtäväkohtainen palkka on 5 600 €/kk (KVTES/hinnoittelematon).

​Kansliapäällikön delegointipäätöksen 28.12.2022 § 418 mukaan henkilöstöjohtajan tehtävänä on päättää virka- ja työehtosopimuksen mukaisesta viran tai toimen palkkaryhmittelystä ja hinnoittelukohdasta sekä viran tai toimen palkan tai palkanosan tarkistuksesta ja muista palkka-asioista.

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

Päätös​Päätin, että konsernihallintoon sijoittuvan turvallisuus- ja riskienhallintajohtajan viran (vakanssinumero 000256) tehtäväkohtainen palkka on 5 600 €/kk (KVTES/hinnoittelematon) 1.9.2024 alkaen.

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedHeikkinen Tuomas
tiedNummiora Kaisa
tiedReinikainen Elina