Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Lasten ja nuorten palvelukokonaisuus 
Muutosjohtaja319.08.2024 

5638-2024 (02 06 00)

Eurocard-luottokortin hankinta nuorisopalvelupäällikölle (vak.nro 364511)

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio 7.8.2024:

Esitän, että nuorisopalvelupäällikölle Minna Saariselle (vak.nro 364511) hankitaan Eurocard-luottokortti. Nuorisopalvelupäällikön tehtäviin kuuluu yhteistyöneuvotteluja, vieraanvaraisuuden osoittamista, matkustamiseen liittyviä maksuja sekä erilaisiin muihin palveluihin, kuten esimerkiksi verkkokauppaan ja some-markkinointiin liittyviä maksuja. Edellä mainittujen maksujen hoitamisessa luottokortti on toimivin maksuväline. Luottokortti tulisi myöntää nuorisopalvelupäällikkö (vak.nro 364511) Minna Saarisen käyttöön toistaiseksi.

Luottokortin luottorajaksi esitän asetettavan 3000 €. Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 22000.

Kaupungin luottokortteja koskevan ohjeistuksen mukaan myöntäjän on asetettava käyttötarkoitukseen sopiva luottoraja. Kortin käytön osalta noudatetaan kaupungin luottokortteja koskevia ohjeita.

LiiteLuottokorttien käyttöohje

Muutosjohtaja Anu Parantainen:

PäätösPäätin, että nuorisopalvelupäällikölle Minna Saariselle hankitaan Eurocard business -luottokortti edustus- ja matkakulujen maksamiseen ja muita luottokortilla suoritettavia maksuja varten. Luottokortti myönnetään Minna Saarisen käyttöön toistaiseksi ja sen käyttörajaksi asetetaan 3000 €. Luottokortin kustannukset kohdistuvat kustannuspaikalle 22000.

Anu Parantainen

muutosjohtaja

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tpvKonsernihallinto, talouspalvelut
tiedLehtiö-Vainio Annina
aoSaarinen Minna
tpvTarkio Irene


Liitteet:

Lanupal § 3
Liite 1:Luottokorttien käyttöohje