Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto 
Kansliapäällikkö14130.06.2024 

4783-2024 (01 01 00)

Konsernihallintoon sijoittuvien eräiden toimien tehtävänimikkeen ja kelpoisuusvaatimuksen muuttaminen

Hallintojohtaja Jukka Varonen, integraatiojohtaja Minna Sartes ja henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen 14.6.2024:

Henkilöstöjohtajan päätöksillä 30.5.2024 on päätetty KVTES:n piiriin kuuluvien viranhaltijoiden/työntekijöiden 1.6.2024 lukien toteutettavien paikallisten järjestelyerien (0,4 % ja 0,33 %) ja kehittämisohjelman mukaisen paikallisen järjestelyerän (1,0 %) kohdentamisesta tehtäväkohtaisten palkkojen korotuksiin sekä palkkahinnoitteluliitteiden, palkkahinnoittelukohtien ja vaativuusluokkien muutoksista 1.6.2024 lukien.

​Paikallisia järjestelyeriä on kohdennettu henkilöstön saatavuuden turvaamisen ja paikallisten palkkausepäkohtien korjaamisen lisäksi tuloksellisuutta ja tuottavuutta edistävien toimintojen ja tehtävien uudelleenjärjestelyjen tukemiseen. Konsernihallinnon yhteisissä palveluissa ja integraatiotoiminnossa on tunnistettu liitteessä 1 mainittujen toimien päivittyneen tehtäväkuvauksen osalta tarve tehtävänimike- sekä kelpoisuusvaatimusmuutokselle.

​Em. perusteilla on tarpeen päivittää liitteen 1 mukaisesti konsernihallinnon yhteisiin palveluihin ja integraatiotoimintoon sijoittuvien työsopimussuhteisten toimien ja toimien hoitajien tehtävänimike sekä avoimien vakanssien osalta kelpoisuusvaatimus 1.6.2024 lukien vastaamaan toimen tehtäväkuvausta ja tehtävän vaativuutta. Ko. toimien hoitajat ovat antaneet suostumuksensa muutoksille.

​Hallintosäännön 89 §:n mukaan työsopimussuhteisten toimien perustamisesta, muuttamisesta ja lakkauttamisesta sekä toimien tehtävänimikkeen muuttamisesta päättää kansliapäällikkö.

Liite 1​T​ehtävänimike- ja kelpoisuusvaatimusmuutokset (tietosuojalain mukaan ei verkkojulkinen)

Kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen:

Päätös​Päätin, että konsernihallintoon sijoittuvien toimien ja toimien hoitajien tehtävänimike ja avoimien vakanssien kelpoisuusvaatimus muutetaan liitteen 1 mukaisesti 1.6.2024 lukien.

​Tuomas Heikkinen

​kansliapäällikkö

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedKonsernihallinto, henkilöstöohjaus
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedSartes Minna
tiedValtonen Sinikka
tiedVaronen Jukka


Liitteet:

Konha § 141
Liite 1:Tehtävänimike- ja kelpoisuusvaatimusmuutokset