Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus22120.06.20244

4241-2024 (01 01 00)

Infran kunnossapitopäällikön viran (vak. nro 608091) tehtävänimikkeen muuttaminen

Tiivistelmä:

Kaupunginhallitukselle esitetään, että kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden kaupunkirakentamisen palvelualueen viherympäristön vastuualueella olevan infran kunnossapitopäällikön viran (vak. nro 608091) tehtävänimike muutetaan paremmin viran luonnetta ja tehtäviä kuvaavaksi.

Kh § 221

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen ja palvelussuhdepäällikkö Tarja Kullanmäki 5.6.2024:

Kaupunkiympäristöjohtaja Christina Hovi on esittänyt, että kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden kaupunkirakentamisen palvelualueen viherympäristön vastuualueella olevan infran kunnossapitopäällikön viran (vak. nro 608091) ja viranhaltijan tehtävänimikkeeksi muutetaan viheraluepäällikkö 1.7.2024 lukien.

​Esityksen mukaan kaupunkirakentamisen palvelualueen kaupunkiympäristön kunnossapidon vastuualue on 1.6.2024 alkaen jaettu kahdeksi erilliseksi vastuualueeksi, katuympäristö ja kaupunkivedet sekä viherympäristö.

​Katuympäristö ja kaupunkivedet -vastuualuetta johtaa infrahallintapäällikkö. Viherympäristön vastuualuetta johtaa infran kunnossapitopäällikkö, jonka tehtävänimikettä on tarkoituksenmukaista muuttaa paremmin tehtäviä kuvaavaksi viheraluepäälliköksi.

​Esityksessä on todettu, että viran tehtäviin kuuluu kaupunkiympäristön viher- ja niihin liittyvien yleisten alueiden sekä luonnonalueiden kunnossapidon johtaminen, kehittäminen ja valvonta. Esitetty tehtävänimike viheraluepäällikkö kuvaa nykyistä tehtävänimikettä paremmin tehtävän luonnetta ja työtehtäviä.

​Nimikemuutoksella ei ole taloudellisia vaikutuksia. Viranhaltija on antanut suostumuksensa muutokselle.

​Konsernihallinnon henkilöstöasioiden ohjaus -yksiköllä ei ole huomautettavaa esitykseen.

​Hallintosäännön 87 §:n mukaan kaupunginhallitus päättää viran perustamisesta, muuttamisesta ja lakkauttamisesta sekä virkanimikkeen muuttamisesta.

Kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen

Ehdotus​​Kaupunginhallitus päättää, että kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden infran kunnossapitopäällikön viran (vak. nro 608091) ja viranhaltijan tehtävänimike muutetaan siten, että tehtävänimike on viheraluepäällikkö 1.7.2024 lukien

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKaupunkiympäristö
tiedKonsernihallinto, henkilöstöpalvelut
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat