Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto 
Kansliapäällikkö12717.06.2024 

4472-2024 (01 01 03)

Esteettömyyskoordinaattorin toimen (vak.nro 607074) siirtäminen konsernihallinnosta kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen

Kaupunkiympäristöjohtaja Christina Hovi, integraatiojohtaja Minna Sartes, kehittämispäällikkö Maarit Luukkaa ja valvontajohtaja Leena Salmelainen:

Esteettömyyskoordinaattorin työsopimussuhteinen toimi (vak. nro 607074) ja toimen hoitaja tulisi siirtää konsernihallinnon hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen vastuualueelta kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen johdon tukeen. Siirrolla vahvistetaan esteettömyystyön operatiivista yhteistyötä kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden kanssa ja asiantuntijuuden leviämistä esteettömyyden edistämisessä. ​

Muutoksella ei ole kaupungin työvoiman käyttöön lisäävää HTV- tai kustannusvaikutusta. Esteettömyyskoordinaattorin toimen (vak. nro 607074) hoitaja on antanut suostumuksensa muutokseen. Siirron yhteydessä henkilön palvelussuhteen ehdoissa ei tapahdu muutoksia.

Esitämme, että konsernihallinnon hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen vastuualueelta siirretään kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen johdon tukeen esteettömyyskoordinaattorin toimi (vak. nro 607074) ja toimen hoitaja 1.9.2024 lukien. Lisäksi palvelussuhdetta varten varatut määrärahat siirretään konsernihallinnon hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen vastuualueelta kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen johdon tukeen (kustannuspaikka 40220 KY/johdon tuki).

Kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen:

Päätös​Päätin, että konsernihallinnon hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen vastuualueelta siirretään esteettömyyskoordinaattorin toimi (vak. nro 607074) ja toimen hoitaja sekä palvelussuhdetta varten varatut määrärahat kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen (613020 Järjestämisen tuki, kustannuspaikka 40220 KY/Johdon tuki) 1.9.2024 lukien.

Tuomas Heikkinen

kansliapäällikkö

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedKaupunkiympäristö
tiedKonsernihallinto, henkilöstöohjaus
tiedKonsernihallinto, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tpvKonsernihallinto, talousohjaus
tiedHovi Christina
tiedLuukkaa Maarit
tiedSalmelainen Leena
tiedSartes Minna