Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto 
Kansliapäällikkö11917.06.2024 

4422-2024 (00 04 02)

Yhteistyösopimus koskien Turussa järjestettävää Disc Golf Tour Turku Open -tapahtumaa

Elinvoimapalvelukokonaisuus, tapahtumapalvelualue, tapahtumajohtaja Antti Kirkkola 27.5.2024:

Tämän sopimuksen tarkoituksena on sopia Turun ja Prodigy Disc Europe Oy välisestä yhteistyöstä Disc Golf Pro Tour Turku Open -tapahtunman järjestämiseksi Turussa vuonna 2024.

Turku Open on kolmatta vuotta peräkkäin järjestettävä kansainvälinen frisbeegolftapahtuma, jota isännöidään Turussa Luolavuoren frisbeegolfpuistossa. Tänä vuonna maailman suurin kiertuetoimija Disc Golf Pro Tour osti tapahtuman Euroopan kiertueen. Tämä tuo tapahtumaan lisää näkyvyyttä, kansainvälisyyttä, vaatimuksia, suuremmat palkintosummat sekä lipunmyynnin katsojille. Tapahtumassa ovat mukana Suomen ja Euroopan parhaat pelaajat, ja pelaajia on tänä vuonna tulossa myös Yhdysvalloista, Kanadasta, Australiasta, Uudesta Seelannista ja Thaimaasta. Tapahtumaa pystyy seuraamaan paikan päällä sekä Disc Golf Network -kanavan kautta.

Tässä sopimuksessa sovitaan sopijapuolten rooleista, oikeuksista ja vastuista sopimuksen kohteena olevan tapahtuman toteutuksessa.

Tämä sopimus tulee voimaan sopijapuolten allekirjoitettua sen ja on voimassa määräaikaisena ja päättyy ilman erillistä irtisanomista 31.12.2024, ei kuitenkaan ennen kuin kaikki sopijapuolten sopimusvelvoitteet on täytetty.

Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Turun kaupungin positiivista imagoa elävänä ja houkuttelevana kaupunkina – tarjoten urheilullista elämyksellisyyttä etenkin lapsiperheille ja nuorisolle.

Tällä sopimuksella ja sopijapuolten välisellä yhteistyöllä pyritään edistämään Turun tapahtumatoiminnan moni-ilmeisyyttä ja kehittämään aluetaloudellisia- ja matkailuvaikutuksia lisääviä yleisötapahtumia.

Sopimuksesta aiheutuvat kustannukset maksetaan kustannuspaikaikoilta 19052 Kh/Suurtapahtumatuet

Liite 1​Yhteistyösopimus

Liite 2​Yhteistyösopimuksen liite (Salassa pidettävä JulkL 24 § 1 mom. 17 ja 21 kohdat)

Kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen:

Päätös​Päätin, että Turun kaupunki solmii liitteiden 1 ja 2 mukaisen Disc Golf Pro Tour Turku Open -tapahtuman yhteistyösopimuksen Prodigy Disc Europe Oy kanssa ja että sopimuksesta aiheutuvat kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 19052 Kh/Suurtapahtumatuet.

Tämä päätös pannaan täytäntöön mahdollisista valituksista huolimatta.

Tuomas Heikkinen

kansliapäällikkö

​Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoProdigy Disc Europe Oy
tiedElinvoima, tapahtumapalvelut
tiedKaupunginhallitus
tiedKonsernihallinto, lakipalvelut
tiedKonsernihallinto, talouspalvelut
tpvKirkkola Antti
tiedMalila Saara
tiedPalander Vesa


Liitteet:

Konha § 119
Liite 1:Yhteistyösopimus
Liite 2:Yhteistyösopimuksen liite (Salassa pidettävä JulkL 24 § 1 mom. 17 ja 21 kohdat)