Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus15607.05.20245

3345-2024 (00 04 02)

Turun kaupungin ja Turun Yrittäjien elinvoimalupaus

Tiivistelmä:

Kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi tuodaan turun kaupungin ja Turun Yrittäjien yhteinen elinvoimalupaus. Yhteisellä elinvoimalupauksella edistetään yrittäjämyönteistä ilmapiiriä ja vahvistetaan Turun veto- ja pitovoimaa.

Kh § 156

Kärkihankejohtaja, elinvoimajohtajan varahenkilö Björn Grönholm ja eritysasiantuntija Anssi Kaisti 29.4.2024:

Turun yrittäjät ovat lähestyneet kaupunkia loppuvuonna 2023 ja ehdottaneet, että yrittäjäjärjestö sekä Turun kaupunki laatisivat yhteisen elinvoimalupauksen.

Elinvoimalupauksen sisältöä on kevään aikana valmisteltu yhteistyössä elinvoiman palvelukokonaisuuden sekä Turun Yrittäjien kesken. Lisäksi elinvoimalupausta on käsitelty 23.4.2024 elinvoiman johtoryhmässä.

Valtuustokauden loppuun asti voimassa olevassa elinvoimalupauksessa toimijat sitoutuvat yhteisellä​ lupauksella yhdessä edistämään yrittäjämyönteistä ilmapiiriä sekä vahvistamaan Turun veto- ja pitovoimaa. Elinvoimalupauksessa sovitaan yhteisistä tavoitteista elinvoiman edistämiseksi sekä yritysten toimintaedellytysten vahvistamiseksi.

Elinvoimalupaus valmistellaan ja uusitaan 2025 kunnallisvaalien jälkeen ja se laaditaan koko vaalikauden ajaksi.

Liite 1Turun kaupungin ja Turun Yrittäjien elinvoimalupaus

​Kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen:

Ehdotus​Kaupunginhallitus hyväksyy vuosien 2025 kunnallisvaaleihin saakka voimassa olevan liitteen 1 mukaisen Turun kaupungin Turun Yrittäjien elinvoimalupauksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedTurun Yrittäjät ry
tpvElinvoima, yrityspalvelut
tpvElinvoiman palvelukokonaisuus


Liitteet:

Kh § 156
Liite 1:Turun kaupungin ja Turun Yrittäjien elinvoimalupaus