Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, hankintapalvelut 
Hankintajohtaja4006.10.2023 

8172-2022 (02 08 00)

Työympäristö ja kohtaamistilojen kalusteiden sopimuksen jatkaminen ajalle 1.4.2024-31.3.2025

 

 

Konsernihallinto, hankintapalvelut, hankinta-asiantuntija Liisa Yli-Yrjänäinen:

 

Hankinnan tausta

 

Turun kaupungin hankintapäällikön päätöksellä 31.10.2022 § 119 on päätetty Turun kaupungin työympäristö ja kohtaamistilojen kalusteiden toimittajaksi 31.3.2024 päättyvälle kaudelle Isku Interior Oy tarjoamillaan hinnoilla sekä muuten tarjouspyynnön ja tarjouksien mukaisin ehdoin.

 

Tarjouspyynnössä 8172–2022 varattiin mahdollisuus jatkaa sopimusta tilaajan päätöksellä alkuperäisin ehdoin yhdellä vuodella ajalle 1.4.2024 – 31.3.2025. Optiossa on kyse tilaajan oikeudesta ei velvollisuudesta.

 

Isku Interior Oy on osoittanut täyttävänsä tarjouspyynnön vaatimukset sopimuskaudella sekä tarjouspyynnössä tarjoajalle asetetut vaatimukset.

 

Sopimuksen mukaisesti sopimushinnat ovat kiinteitä varsinaisen sopimuskauden ajan. Toimittaja voi optiokaudelle esittää sopimushintojen muutosta perustellusta syystä yleistä kustannuskehitystä vastaavasti. Toimittajan on esitettävä Tilaajalle asianmukainen kirjallinen selvitys kustannusten kehityksestä. Hinnantarkistuksen voimaantulo edellyttää Tilaajan päätöstä ja sitä, että Tilaaja ottaa optiokauden käyttöön. Mikäli Tilaaja hyväksyy hinnantarkistusesityksen, tulevat uudet sopimushinnat voimaan 6 kuukauden kuluttua hinnankorotusesityksen tekemisestä.

 

Hankinnan käyttäjä puoltaa option käyttöönottoa.

 

Tilaaja ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon sopimusaikana.

 

Toimivalta

 

Turun kaupungin hallintosäännön 79 §:n mukaan kansliapäällikkö päättää yhteishankinnoista mukaan lukien seutuhankinnat. Konsernihallinnon hallinnon järjestämispäätöksen 12 § mukaan hankintapäällikölle on siirretty toimivalta päättää yhteishankinnoista mukaan luettuna seutuhankinnat ja niitä koskevista puitejärjestelyistä. Kaupunginhallitus on päätöksellään 5.6.2023 § 215 päättänyt muuttaa hankintapäällikön tehtävänimikkeen hankintajohtajaksi.

 

Hankintajohtaja Susanna Sarvanto-Hohtari:

 

Päätös          Päätän, että Turun kaupungin työympäristö ja kohtaamistilojen kalusteiden hankintasopimusta jatketaan optiovuodella ajalle 1.4.2024 – 31.3.2025.

 

Hankintayksikkö ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon.

 

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella.

 

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

  

 

Susanna Sarvanto-Hohtari

hankintajohtaja

 

 

Oikaisuohje ja valitusosoitus liitteenä

 

Lisätietoja: hankinta-asiantuntija Liisa Yli-Yrjänäinen, puhelin 044 907 5216.

 

 

 

Jakelu

aoIsku Interior Oy
tiedKaupunginhallitus
tpvXXXXX