Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, yhteiset palvelut 
Hallintojohtaja113.01.2023 

249-2023 (01 01 03)

Pääkäyttäjän toimen (vak.nro 503025) siirtäminen tilapalveluiden vastuualueelle

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen, vs. tilapalvelujohtaja Leevi Luoto 10.01.2023:

​Pääkäyttäjän työsopimussuhteinen toimi (vak.nro 503025) ja toimen hoitaja tulisi siirtää konsernihallinnon yhteisten palveluiden Henkilöstöpalvelut vastuualueelta Tilapalveluiden vastuualueelle.

Siirto on tarkoituksenmukaista toteuttaa, koska Tilapalvelut vastaavat kulunvalvonnan toteuttamisesta kaupunkitasolla. Kulunvalvonnan ja työajanseuran järjestelmät tulevat jatkossa eroamaan toisistaan, eikä Henkilöstöpalveluissa enää ole siten hoidossa kulunvalvonnan asioita. Työajanseuranta jää Henkilöstöpalveluiden vastuualueelle. Henkilöstöpalveluiden vastuualueella työskentelee tällä hetkellä kaksi pääkäyttäjää, jotka ovat tehneet työajanseurannan ja kulunvalvonnan tehtäviä työparina ja ovat myös sijaistaneet toisiaan lomien ja poissaolojen aikana. Selvyyden vuoksi todetaan, että esitetyn toimen siirtämisen jälkeen vakiintunutta sijaistusjärjestelyä ei enää sovelleta, ja sijaistus varmistetaan jatkossa vastuualueiden sisäisin järjestelyin.

Pääkäyttäjän 503025 toimen vakituinen hoitaja on antanut aiemmin suostumuksensa siirtoon. Siirron yhteydessä henkilön palvelussuhteen ehdoissa ei tapahdu muutoksia.

​Esitämme, että konsernihallinnon yhteisten palveluiden Henkilöstöpalvelut vastuualueelta siirretään pääkäyttäjän toimi (vak.nro 503025) ja toimen hoitaja sekä palvelussuhdetta varten varatut määrärahat konsernihallinnon yhteisiin palveluihin Tilapalveluiden vastuualueelle (perusyksikkö 045910 Kohdejohtaminen, kustannuspaikka 13110) 1.2.2023 lukien.

Hallintojohtaja Jukka Varonen:

Päätös​​Päätin, että konsernihallinnon yhteisten palveluiden henkilöstöpalvelut vastuualueelta siirretään pääkäyttäjän toimi (vak.nro 503025) ja toimen hoitaja sekä palvelussuhdetta varten varatut määrärahat konsernihallinnon yhteisiin palveluihin tilapalveluiden vastuualueelle (perusyksikkö 045910 Kohdejohtaminen, kustannuspaikka 13110) 1.2.2023 lukien.

​​

Jukka Varonen

​hallintojohtaja

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedKonsernihallinto, henkilöstöohjaus
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedKonsernihallinto, talousohjaus
tiedKonsernihallinto, tilapalvelut
tiedXXXXX