Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, henkilöstöpalvelut 
Henkilöstöjohtaja1512.01.2023 

253-2023 (01 00 01)

Turun kaupungin TVA -ryhmien kokoonpano (KVTES ja TS)

Palvelussuhdepäällikkö Tarja Kullanmäki 10.1.2023:

Turun kaupungissa KVTES:n ja TS:n soveltamispiirissä olevien tehtävien vaativuusarvioinnista vastaavat ao. arviointiryhmät. Arviointiryhmien kokoonpanot on päivitetty. Tehtävien vaativuuden arviointi (TVA) tapahtuu palkkahinnoittelukohdittain/palkkaryhmittäin.

Tehtävien muuttuessa olennaisesti tulee päivitetty tehtäväkuvaus lähettää ao. arviointiryhmän vetäjälle/vastuuhenkilölle. Tehtäväkuvaukset tulee lähettää sähköisessä muodossa (word) ja päivämääräksi merkitään se päivä, jolloin lomake on allekirjoitettu. Lähijohtaja säilyttää itsellään alkuperäisen, allekirjoitetun lomakkeen. TS:n soveltamispiirissä olevista tehtävistä täytetään tehtäväkuvauksen lisäksi ”TS, tehtävän vaativuustekijät” -lomake.

Liitteessä 1 on lueteltu KVTES:n TVA -ryhmien kokoonpanot ja liitteessä 2 TS:n TVA-ryhmän kokoonpano, jotka henkilöstöjohtajan tulisi vahvistaa.

Olisi tarpeen, että arviointiryhmien vetäjät/vastuuhenkilöt voisivat tarvittaessa ottaa ryhmästä pois jääneen jäsenen tilalle uuden jäsenen ja kutsua sijaisen tai muun asiantuntijan työryhmään. Lisäksi henkilöstöjohtajalla on oikeus osallistua TVA-ryhmien kokouksiin.

Liite 1KVTES:n TVA-ryhmät

Liite 2TS:n TVA-ryhmä

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

Päätös​Päätin, että liitteessä 1 mainitut henkilöt nimetään KVTES:n TVA-ryhmien jäseniksi ja että liitteessä 2 mainitut henkilöt nimetään TS:n TVA-ryhmän jäseniksi.

Arviointiryhmien vetäjät/vastuuhenkilöt voivat tarvittaessa ottaa ryhmästä pois jääneen jäsenen tilalle uuden jäsenen ja kutsua sijaisen tai muun asiantuntijan työryhmään. Lisäksi henkilöstöjohtajalla on oikeus osallistua TVA-ryhmien kokouksiin.

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tiedKasvatus ja opetus
tiedKaupunginhallitus
tiedKaupunkiympäristö
tiedKonsernihallinto
tiedKonsernihallinto, integraatiotoiminto
tiedKonsernihallinto, johdon tuki
tiedKonsernihallinto, yhteiset palvelut
tiedVapaa-aika


Liitteet:

Khenkpa § 15
Liite 1:KVTES:n TVA-ryhmät
Liite 2:TS:n TVA-ryhmä