Sosiaali- ja terveysalan koulutuksen ammattitaitoa edistävästä harjoittelusta sopiminen

palvelukokonaisuudessa

 

Tämä palvelukokonaisuuskohtainen sopimus perustuu Turun kaupungin ja Turun ammattikorkeakoulu Oy:n väliseen yhteistyösopimukseen (myöhemmin Yhteistyösopimus) koskien sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden ammattitaitoa edistävää harjoittelua ja ohjausta. Turun ammattikorkeakoulu Oy ja Turun kaupungin palvelukokonaisuudet käyttävät tätä sopimusluonnosta palvelukokonaisuuksien ja niiden yksikkökohtaisten sopimusten pohjalle. Sopimusta muokataan ja täydennetään vastaamaan kulloista palvelukokonaisuudessa ja sen yksikössä suoritettavaa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden harjoittelun toteuttamista ja ohjausta. Tämä on ohjeteksti, joka tulee poistaa lopullisesta sopimuksesta.

 

1Sopijapuolet

 

Turun kaupunki, palvelukokonaisuus

Y-tunnus      0204819-8

Osoite      

 

Turun ammattikorkeakoulu Oy      

Y-tunnus      2528160-3

Osoite      Joukahaisenkatu 3

20520 Turku   

2Yhteyshenkilöt

 

Turun kaupunki, palvelukokonaisuus

 

nimike, nimi, puh, e-mail

 

Turun ammattikorkeakoulu Oy

 

nimike, nimi puh, e-mail

 

Yhteyshenkilöiden tehtävänä on seurata ja valvoa tämän sopimuksen toteutumista ja tiedottaa siitä oman organisaationsa sisällä ja toiselle sopijapuolelle. Yhteyshenkilön vaihtumisesta on heti ilmoitettava toisen Sopijapuolen yhteyshenkilölle kirjallisesti. Yhteyshenkilön vaihtumisessa ei ole kyse Sopimuksen muutoksesta.

3Sopimuksen tausta ja tarkoitus

 

Tämä palvelukokonaisuuskohtainen sopimus perustuu Turun kaupungin ja Turun ammattikorkeakoulu Oy:n väliseen yhteistyösopimukseen (myöhemmin Yhteistyösopimus) koskien sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden ammattitaitoa edistävää harjoittelua ja ohjausta (dnro 10887-2022).

 

Sopijapuolet ovat solmineet Yhteistyösopimuksen liittyen sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden ammattitaitoa edistävään harjoitteluun ja ohjaukseen Turun kaupungissa. Yhteistyösopimuksessa on sovittu sopijapuolten yhteisistä vastuista ja velvollisuuksista. Tällä sopimuksella sovitaan palvelukokonaisuuskohtaisesti harjoittelun toteuttamisesta ja ohjauksesta, jonka pohjalla on Sopijapuolten solmima Yhteistyösopimus. Sopimus perustuu Turun kaupungin kansliapäällikön tekemään päätökseen xx.xxx. § xx ja päätöksen liitteenä 1 olevaan Yhteistyösopimukseen.

4Harjoittelun toteuttaminen ja ohjaus palvelukokonaisuudessa

      [ESIMERKKI:

 

Harjoitteluviikkojen määrä on XX / tutkinto

Ohjauksen tarkempi sisältö ja toteuttaminen, varahenkilö- ja sijaisjärjestely mahdollisten henkilöstömuutosten, lomien, sairastapausten tai muiden vastaavien poissaolojen varalle.

 

Lisäykset ja tarkennukset Sopijapuolten vastuisiin ja velvollisuuksiin palvelukokonaisuudessa suoritettavaan harjoitteluun, ellei näistä ole sovittu Yhteistyösopimuksessa.

5Sopimuksen voimassaolo ja päättyminen

 

Sopimuksen voimassaoloon ja päättämiseen sovelletaan Yhteistyösopimuksen ehtoja.

6Asiakirjojen noudattamisjärjestys ja sopimuksen seuranta

 

6.1 Asiakirjojen noudattamisjärjestys on seuraava:

 

1. Yhteistyösopimus

2. Palvelukokonaisuuskohtainen sopimus

Mahdolliset liitteet sopimukseen

 

6.2 Sopijapuolet sopivat sopimuksen seurannasta seuraavaa:

[ESIMERKKI:

Turun kaupungin palvelukokonaisuus ja Turun ammattikorkeakoulu Oy järjestävät sopimuskauden aikana puolen vuoden välein sopimusseurantatapaamisen, jossa käydään lävitse sopimukseen liittyviä asioita, kuten harjoittelun toteuttamista, ohjausta, opintoviikkojen toteutumista ja harjoittelun toteuttamiseen ja ohjaukseen liittyviä kehitysehdotuksia. Turun kaupunki palvelukokonaisuus/Turun ammattikorkeakoulu Oy vastaa sopimusseurantatapaamisen järjestämisestä. Sopijapuolilla ei ole oikeutta veloittaa erikseen tapaamisiin osallistumisesta.

7Allekirjoitukset

 

Tätä sopimusta on laadittu kaksi (2) saman sanaista kappaletta, yksi (1) kummallekin sopijapuolelle.

 

Turku __.__.____

 

________ __.__.____

Turun kaupunki

Palvelukokonaisuus

Turun ammattikorkeakoulu Oy

 

 

 

____________________

 

 

____________________

Nimi

nimike

 

Nimi

nimike