Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, henkilöstöpalvelut 
Henkilöstöjohtaja4521.06.2021 

7667-2021 (01 02 00)

Ruokapalveluesimiehen toimen (vak.nro 401122) tehtäväkohtaisen palkan ja palkkahinnoittelukohdan muuttaminen 1.8.2021 lukien

Palvelussuhdepäällikkö Riitta Palmroth 16.6.2021:

Ammatillisen koulutuksen palvelualuejohtaja on esittänyt, että ruokapalveluesimiehen toimen (vak.nro 401122) tehtäväkohtaista palkkaa tarkistetaan ja että toimi siirretään palkkahinnoittelun ulkopuolelle.  

Ammatillisen koulutuksen esityksen mukaan ruokapalveluesimiehen toimenkuvaa on siten ollut tarpeen muuttaa ja siihen kuuluu opetusravintolapäällikön ja anniskeluvastaavan sijaisena toimiminen, ravintolan varausten hallinnointi ja tarjousten tekeminen, päivittäiset työnjohdolliset tehtävät, työvuorolistoista huolehtiminen, sekä henkilökunnan että opiskelijoiden, päivittäisen opetuksellisen sisällön suunnittelu yhdessä opetuksen kanssa sekä akuutit tilanteet ja poikkeamat. Ravintolamaailmassa on totuttu selkeään työnjakoon ja -johtoon, joka tulee myös opiskelijoille opettaa. Tämä esitetty muutos toimenkuvassa mahdollistaa paremmin jokapäiväisen työnjohdon toimivuuden ja antaa oikeanlaisen kuvan työelämästä. Konsernihallinnon henkilöstöpalveluilla ei ole huomautettavaa esityksen suhteen.  

Kansliapäällikön 1.6.2021 § 98 tekemän delegointipäätöksen mukaan henkilöstöjohtajan tehtävänä on päättää virka- ja työehtosopimuksen mukaisesta viran tai toimen palkkaryhmittelystä ja hinnoittelukohdasta sekä viran tai toimen palkan tai palkanosan tarkistuksesta ja muista palkka-asioista.

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin, että ruokapalveluesimiehen toimi (vak.nro 401122) siirretään 1.8.2021 lukien KVTES:n palkkahinnoittelun ulkopuolelle (ns. hinnoittelematon toimi) ja että toimen tehtäväkohtainen palkka samasta ajankohdasta lukien on 2.478,11 €/kk.

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

mtpvKasvatus ja opetus
tiedKaupunginhallitus
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedXXXXX