Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, henkilöstöpalvelut 
Henkilöstöjohtaja3217.06.2021 

7743-2021 (01 02 00)

Turun ammatti-instituutin TVA:n perusteella tehtävät tehtäväkohtaisten palkkojen määrittely 1.8.2021 lukien

Palvelussuhdepäällikkö Riitta Palmroth 15.6.2021:

Ammatti-instituutin TVA-ryhmä on kevään 2021 aikana arvioinut ammatti-instituutin niiden opettajan ja opinto-ohjaajan virkojen sekä päätoimisten tuntiopettajien tehtävien vaativuuden, joiden tehtävät ovat muuttuneet, ja määritellyt po. tehtäville kokonaisarvioinnin mukaisen vaativuusluokan (1, 2a, 2b ja 3). Vaativuusluokka 1 tarkoittaa perustehtävän mukaista työnkuvaa, joka ei muuta vaatimustasoa. Tällöin palkkaus määräytyy hinnoittelutunnuksessa määritellyn palkkatason mukaisesti.

Liitteestä 1 käy ilmi tehtävien vaativuuden arvioinnin perusteella määritelty vakanssin uusi tehtäväkohtainen palkka. Liitteessä todettujen henkilöiden tehtävät ovat muuttuneet aiempaa vähemmän vaativammaksi.

Hallintosäännön 80 §:n mukaan henkilöstöjohtajan tehtävänä on päättää virka- ja työehtosopimuksen mukaisesta viran tai toimen palkkaryhmittelystä ja hinnoittelukohdasta sekä viran tai toimen palkan tai palkanosan tarkistuksesta ja muista palkka-asioista.

Liite 1Ammatti-instituutin OVTES:n piiriin kuuluvien koulutuspäällikön, opettajan ja opinto-ohjaajan virkojen sekä päätoimisten tuntiopettajien tk-palkan määrittäminen 1.8.2021 lukien (Tietosuojalain mukaan ei verkkojulkinen)

Liite 2Ammatti-instituutin OVTES:n piiriin kuuluvien koulutuspäällikön, opettajan ja opinto-ohjaajan virkojen sekä päätoimisten tuntiopettajien tk-palkan määrittäminen 1.8.2021 lukien

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin hyväksyä liitteen 1 mukaiset virkojen / päätoimisten tuntiopettajuuksien ja niiden haltijoiden tehtäväkohtainen palkka määräytyy 1.8.2021 lukien liitteen 1 mukaisesti.

Tähän päätökseen voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen siltä osin kuin kyse ei ole kunnallisten virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta tai tulkinnasta.

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tpvKasvatus ja opetus
tiedKaupunginhallitus
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedXXXXX


Liitteet:

Khenkpa § 32
Liite 1:Ammatti-instituutin OVTES:n piiriin kuuluvien koulutuspäällikön, opettajan ja opinto-ohjaajan virkojen sekä päätoimisten tuntiopettajien tk-palkan määrittäminen 1.8.2021 lukien (Tietosuojalain mukaan
Liite 2:Ammatti-instituutin OVTES:n piiriin kuuluvien koulutuspäällikön, opettajan ja opinto-ohjaajan virkojen sekä päätoimisten tuntiopettajien tk-palkan määrittäminen 1.8.2021 lukien