Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, hankintapalvelut 
Hankintapäällikkö5720.05.2021 

6362-2021 (02 07 01)

Ajoneuvojen siirto Turun Ammatti-instituutille opetuskäyttöön

Palveluasiantuntija Timo Haikola 10.5.2021:                                                                   

Hankintapalveluiden hallinnassa olevat palveluautot OHI-826 ja OHI-829 ovat poistuneet kuljetuspalveluiden käytöstä 2020 joulukuussa. Ajoneuvojen korjauskustannukset olisivat huomattavasti korkeammat kuin niiden tämän hetkinen arvo. Turun ammatti-instituutti on ilmoittanut halukkuuntensa ottaa ajoneuvot opetuskäyttöön korjaamopuolella. Hankintapalveluiden puolesta ajoneuvot voidaan siirtää Turun ammatti-instituutille opetuskäyttöön hyödynnettäväksi.

Ajoneuvot poistetaan toistaiseksi liikennekäytöstä. Kun Turun ammatti-instituutti toteaa, että instituutilla  ei ole enää tarvetta hyödyntää ajoneuvoja opetuskäytössä, hankintapalvelut huolehtii ajoneuvojen lopullisesta poisto- ja romutuspäätöksestä.

Hankintapäällikkö Susanna Sarvanto-Hohtari:

PäätösPäätin siirtää 10.5.2021 ajoneuvot rekisterinumerot OHI-826 ja OHI-829 ovat 0.5.2021 Turun ammatti-instituutille opetuskäyttöön. Ajoneuvot poistetaan toistaiseksi liikennekäytöstä. Ajoneuvoista tehdään lopullinen poisto- ja romutuspäätös sen jälkeen, kun Turun Ammatti-instituutilla ei ole enää tarvetta ajoneuvojen opetuskäytölle.

Susanna Sarvanto-Hohtari

Hankintapäällikkö

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedKonsernihallinto, hankintapalvelut
tiedTurun ammatti-instituutti - Åbo yrkesinstitut
tiedXXXXX