Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus12008.03.202110

6464-2017 (014)

Uuden jäsenen ja varajäsenen valitseminen kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaostoon (Kv)

Tiivistelmä: -

Kh § 120

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors 3.3.2021:

Turun kaupunginvaltuusto on 12.6.2017 § 126 päättänyt jäsenten ja heidän henkilökohtaisten varajäsentensä valinnasta kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaostoon toimikaudeksi 2017–2021 sekä nimennyt jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Jaoston jäseneksi päätöksen mukaan valittu Karoliina Lehtinen on ilmoittanut siirtyvänsä kasvatus- ja opetuslautakunnan alaiseen palvelukseen ja pyytänyt sen vuoksi eroa jaoston jäsenen tehtävästä, joten hänen tilalleen tulee valita uusi jäsen. Lehtisen henkilökohtaisena varajäsenenä on ollut Hilkka Näse. Mikäli varajäsen tulee valituksi varsinaiseksi jäseneksi, tulee hänen tilalleen valita uusi varajäsen.

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää myöntää Karoliina Lehtiselle pyytämänsä eron kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaoston jäsenen tehtävästä ja valita Hilkka Näsen hänen tilalleen jaoston jäseneksi sekä Alli Koskimäen Näsen henkilökohtaiseksi varajäseneksi, molemmat valinnat päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginvaltuusto