Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, henkilöstö 
Henkilöstöjohtaja4710.02.2021 

1830-2021 (01 02 00)

Opiskelijatoiminnan koordinaattorin toimen tehtäväkohtaisen palkan tarkistus

Palvelussuhdepäällikkö Urpo Matilainen 9.2.2021:

Sivistystoimialan ammatillisen koulutuksen tulosalueelle ohjaus ja opiskeluhyvinvointi yksiköön sijoitetun opiskelijatoiminnan koordinaattorin toimen tehtäväkohtainen palkka ei ole tehtävän vaativuuden mukaisella oikealla tasolla.

Opiskelijatoiminnan koordinaattorin tehtävät ovat muuttuneet merkittävällä tavalla opiskelijakunnan toiminnan laajenemisen ja opiskelijamäärien kasvun myötä.

Opiskelijatoiminnan koordinaattori toimii opiskelijakunnan hallitusten ja kattoyhdistyksen Taika ry:n tukena sekä tutor opiskelijoiden koulutusten suunnittelijana ja toteuttajana. Nämä tehtävät ovat lisänneet opiskelijatoiminnan koordinaattorin tehtävien vaativuutta ja vastuita merkittävästi.

Ammatti-instituutin näkemyksen mukaan opiskelijatoiminnan koordinaattorin tehtävä vertautuu vaativuudeltaan ammatti-instituutin uraohjaajien ja ammatillisten ohjaajien työtehtäviin. Myös nämä ryhmät toimivat opetuksen tukena, kuitenkin ilman opettajan vastuita ja velvollisuuksia.

Opiskelijatoiminnan koordinaattorin tehtäväkohtainen palkka on perusteltua korottaa 1.1.2021 lukien vastaavalle tasolle kuin ammatti-instituutin ammatillisilla ohjaajilla.

Hallintosäännön 80 §:n mukaan henkilöstöjohtajan tehtävänä on päättää virka- ja työehtosopimuksen mukaisesta viran tai toimen palkkaryhmittelystä ja hinnoittelukohdasta sekä viran tai toimen palkan tai palkanosan tarkistuksesta ja muista palkka-asioista.

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin, että opiskelijatoiminnan koordinaattorin toimen vakanssinumero 401337 tehtäväkohtainen palkka on 1.1.2021 lukien 2328,98 €/kk.

 

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedSivistystoimiala
tiedXXXXX