Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, henkilöstö 
Henkilöstöjohtaja1722.01.2021 

936-2021 (01 02 00)

TS:n palkkausjärjestelmän uudistaminen ja TVA:han liittyvät palkantarkistukset palkkaryhmässä III

Palvelussuhdepäällikkö Tarja Kullanmäki 20.1.2021:

Henkilöstöjohtajan päätöksellä 27.4.2017 § 67 siirryttiin Turun kaupungissa TS:n piiriin kuuluvien viranhaltijoiden ja työntekijöiden osalta kaupunkitasoisen tehtävien vaativuuden arviointijärjestelmään. Arviointijärjestelmän uudistamisen yhteydessä päätettiin myös siitä, että käyttöön otetaan kussakin palkkaryhmässä vaativuusluokat 1 - 4 aputasoineen.

TS palkkahinnoitteluryhmän palkkaryhmä III vaativuushinnoittelu on saatu tehtyä ja palkkaryhmän vakanssit on sijoitettu vaativuusluokkiin. Henkilöstöjohtajan päätöksellä tulee vaativuusluokkien tehtäväkohtaiset palkat yhtenäistää. Yhteensä 3 viran tehtäväkohtaista palkkaa tulee korottaa ja yhden avoinna olevan viran tehtäväkohtaista palkkaa alentaa. Palkkaryhmässä on 3 kpl virkoja, joiden osalta viranhaltijalle tulee määritellä TS:n mukainen erillislisä samassa yhteydessä kuin viran tehtäväkohtainen palkka määritellään oikealle tasolle. Näistä muutoksista tullaan tekemään henkilöstöjohtajan erillinen päätös. Tällä päätöksellä tehdään tehtäväkohtaisen palkan tarkistukset niille viroille ja niiden haltijoille, joiden tehtäväkohtainen palkka ei ole tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisella oikealla tasolla.

Liite 1TS palkkaryhmässä III olevien vakanssien tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistus 1.1.2021 lukien

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin hyväksyä liitteen 1 mukaiset virkojen ja niiden haltijoiden tehtäväkohtaiset palkantarkistukset tulemaan voimaan 1.1.2021 lukien.

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tpvHyvinvointitoimiala
tiedKaupunginhallitus
tpvKaupunkiympäristötoimiala
tpvKonsernihallinto, operatiiviset henkilöstöasiat
tiedXXXXX


Liitteet:

Konhahen § 17
Liite 1:TS palkkaryhmässä III olevien vakanssien tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistus 1.1.2021 lukien