Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto 
Kansliapäällikkö3930.11.2020 

13240-2020 (10 03 02)

Majanummen koulukiinteistön tilojen vuokraaminen konsernihallinnolle

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors:

Kaupunginhallitus hyväksyi 28.9.2020 § 412 yhteistyösopimusmallin työllisyystoimintaa toteuttavien yhdistysten kanssa tehtävän yhteistyön kehittämiseksi. Varissuon Työ ja Toiminta VT ry:n (myöh. Yhdistys) kanssa on tehty malliin pohjautuva sopimus kaupungin ja Yhdistyksen välisestä yhteistyöstä työttömyyden ehkäisemiseksi ja työllisyyden edistämiseksi.

Yhdistyksellä on kaupungilta vuokrattuna osoitteessa Hintsankuja 4 sijaitsevan entisen koulukiinteistön yhteensä n.1176m2 suuruiset tilat.

Yhdistyksen ja kaupungin väliseen sopimukseen on kirjattu lauseke yhdistyksen hallinnoimien toimitilojen supistamisesta ja tilojen siirtämisestä niiltä osin kaupungin Varaamo –toiminnan kautta yleisesti yhdistysten ja muiden toimijoiden käyttöön. Sopimuksen mukaan Yhdistykseltä ei peritä vuokraa yhteiskäyttöön luovutetuista tiloista ja Yhdistys on sitoutunut huolehtimaan Varaamo -toiminnan kautta käyttöön varattujen tilojen käytön valvonnasta ilman eri korvausta.

Toimitiloissa yhdessä konsernihallinnon ja Yhdistyksen edustajien kesken tehdyn katselmuksen perusteella on voitu sopia tilojen tarkoituksenmukaisesta jaosta ja sijoittelusta Yhdistyksen ja konsernihallinnon kesken liitteenä olevan pohjapiirroksen mukaisesti.

Konsernihallinnon hallintaan ja Varaamo -toiminnan käyttöön suunnitellut, yhteensä 327 m2 suuruiset tilat koostuvat liikuntasalista oheistiloineen ja eräistä toimistokäytössä olleista huoneista sekä wc- ja muista yleisistä kuten käytävätiloista liitteenä olevan pohjapiirroksen mukaisesti.

Tilapalveluiden ilmoituksen mukaan tilojen neliövuokra ilman siivousta on 6,2965€/m2. Perussiivouksen hinnaksi on arvioitu n. 1,30€/m2.

Liite 1            Pohjakuva, Majanummen koulutalo

Kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen:

PäätösPäätin, että konsernihallinnon yhteiset palvelut, asiakaspalvelu –yksikön käyttöön vuokrataan yhteensä 327 m2 suuruiset, Majanummen koulutalossa, osoitteessa Hintsankuja 4 sijaitsevat ja liitteenä 1 olevaan pohjakuvaan merkityt tilat 1.1.2021 alkaen yhteensä noin 2 053,45€ kuukausivuokralla ja sen lisäksi maksettavalla noin 1,30€/m2 siivouskustannuksella. Vuokra tarkentuu, kun tiedot on viety kaupungin vuokrausjärjestelmään.

Kustannukset maksetaan kustannuspaikalta 11101 KH/Konsernihallinnon yhteiset.

Tuomas Heikkinen

kansliapäällikkö

 

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedKonsernihallinto, asiakaspalvelu
tiedKonsernihallinto, talouspalvelut
tiedKonsernihallinto, tilapalvelut
tiedXXXXX


Liitteet:

Konha § 39
Liite 1:HIntsankuja 4 tilaerittely