Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, henkilöstö 
Henkilöstöjohtaja4717.11.2020 

12845-2020 (01 02 00)

Kahden ohjaajan toimen tehtäväkohtaisen palkan tarkistus

Palvelussuhdepäällikkö Urpo Matilainen 16.11.2020:

Sivistystoimialan ammatillisen koulutuksen tulosalueen Valma ja aikuisten perusopetus yksikköön sijoitettujen kahden ohjaajan toimen tehtäväkohtainen palkka on alemmalla tasolla kuin saman tulosalueen sisäiset palvelut yksikköön sijoitetuissa ammatillisen ohjaajan toimissa. Toimien tehtävien ja tehtävän vaativuuden voidaan kuitenkin katsoa olevan siinä määrin yhteneväiset, että erilaisille tehtäväkohtaisille palkoille ei ole perustetta.

Valma ja aikuisten perusopetus yksikköön sijoitettujen kahden ohjaajan toimen tehtäväkohtainen palkka tulisikin korottaa tehtävän vaativuuden mukaiselle oikealle tasolle.

Hallintosäännön 80 §:n mukaan henkilöstöjohtajan tehtävänä on päättää virka- ja työehtosopimuksen mukaisesta viran tai toimen palkkaryhmittelystä ja hinnoittelukohdasta sekä viran tai toimen palkan tai palkanosan tarkistuksesta ja muista palkka-asioista.

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin, että ohjaajan toimien vakanssinumerot 401506 ja 401507 sekä em. toimien hoitajien tehtäväkohtainen palkka on 1.8.2020 lukien 2328,98 €/kk.

Tähän päätökseen voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen siltä osin kuin kyse ei ole kunnallisten virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta tai tulkinnasta.

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tpvKonsernihallinto, henkilöstöpalvelukeskus
tpvSivistystoimiala
tiedXXXXX