Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, henkilöstö 
Henkilöstöjohtaja911.09.2020 

10048-2020 (01 02 00)

Toiminnanohjaajan toimen tehtäväkohtaisen palkan tarkistus

Palvelussuhdepäällikkö Urpo Matilainen 11.9.2020:

Sivistystoimialalla avoimena olevan toiminnanohjaajan toimen vakanssinumero 404273 työtehtävissä tapahtuu oleellinen muutos. Toiminnanohjaajan työtehtävät ovat aiemmin liittyneet aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamiseen, jatkossa työtehtävät liittyvät yksityisten palveluntuottajien varhaiskasvatuksen ohjaukseen, neuvontaan ja valvontaan. Tehtävänä on erityisesti valvontaan liittyvien asiakirjojen tarkistaminen yhteistyössä palveluntuottajien, muun Turun kaupungin organisaation sekä aluehallintoviraston kanssa

Sivistystoimialan näkemyksen mukaan tehtävät muuttuvat aiempaa vähemmän vaativiksi ja tehtäväkohtaista palkkaa tulisi alentaa. Toiminnanohjaajan toimi on KVES:n palkkahinnoittelun ulkopuolinen ja palkan määrittelyssä verrokit tulevat erilaisista varhaiskasvatuksen työtehtävistä. Toimialan näkemyksen mukaan toimen uudeksi tehtäväkohtaiseksi palkaksi tulisi määritellä 2672 €/kk. Toimen tämänhetkinen tk-palkka on 2905,44 €/kk.

Hallintosäännön 80 §:n mukaan henkilöstöjohtajan tehtävänä on päättää virka- ja työehtosopimuksen mukaisesta viran tai toimen palkkaryhmittelystä ja hinnoittelukohdasta sekä viran tai toimen palkan tai palkanosan tarkistuksesta ja muista palkka-asioista.

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin, että toiminnanohjaajan toimen vakanssinumero 404273 tehtäväkohtainen palkka on 1.10.2020 lukien 2672 €/kk.

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tpvKonsernihallinto, henkilöstöpalvelukeskus
tiedSivistystoimiala
tiedXXXXX