Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, strateginen HR 
Loppupvm 31.8.2020, Henkilöstöjohtaja/sarja A14826.08.2020 

9340-2020 (01 02 00)

TS:n palkkausjärjestelmän uudistaminen ja TVA:han liittyvät palkantarkistukset palkkaryhmässä I

Palvelussuhdepäällikkö Tarja Kullanmäki 25.8.2020:

Henkilöstöjohtajan päätöksellä 27.4.2017 § 67 siirryttiin Turun kaupungissa TS:n piiriin kuuluvien viranhaltijoiden ja työntekijöiden osalta kaupunkitasoisen tehtävien vaativuuden arviointijärjestelmään. Arviointijärjestelmän uudistamisen yhteydessä päätettiin myös siitä, että käyttöön otetaan kussakin palkkaryhmässä vaativuusluokat 1 - 4 aputasoineen.

TS palkkahinnoitteluryhmän palkkaryhmä I vaativuushinnoittelu on saatu tehtyä ja palkkaryhmän vakanssit on sijoitettu vaativuusluokkiin. Henkilöstöjohtajan päätöksellä tulee vaativuusluokkien tehtäväkohtaiset palkat yhtenäistää. Yhteensä 32 toimen/viran tehtäväkohtaista palkkaa tulee korottaa ja 4 avoinna olevan toimen/viran tehtäväkohtaista palkkaa alentaa. Palkkaryhmässä on 7 kpl toimia/virkoja, joiden osalta toimen/viranhaltijalle tulee määritellä TS:n mukainen erillislisä samassa yhteydessä kuin toimen/viran tehtäväkohtainen palkka määritellään oikealle tasolle. Näistä muutoksista tullaan tekemään henkilöstöjohtajan erillinen päätös. Tällä päätöksellä tehdään tehtäväkohtaisen palkan tarkistukset niille toimille/viroille ja niiden haltijoille, joiden tehtäväkohtainen palkka ei ole tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisella oikealla tasolla.

Liite 1TS palkkaryhmässä I olevien vakanssien tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistus 1.9.2020 lukien

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin hyväksyä liitteen 1 mukaiset toimien/virkojen ja niiden haltijoiden tehtäväkohtaiset palkantarkistukset tulemaan voimaan 1.9.2020 lukien.

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tpvHenkilöstöasioiden palvelukeskus
tpvHyvinvointitoimiala
tiedKaupunginhallitus
tpvKaupunkiympäristötoimiala
tpvKonsernihallinto, johdon tuki
tpvKonsernihallinto, strateginen hankinta
tpvVapaa-aikatoimiala
tiedXXXXX


Liitteet:

Kstrhr § 148
Liite 1:TS palkkaryhmässä I olevien vakanssien tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistus 1.9.2020 lukien