Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, strateginen hankinta 
Hankintapäällikkö1613.02.2020 

Pykälä jäänyt käyttämättä.

Sopimushallinnan elinkaaripalvelu

 

Strateginen hankinta, projektipäällikkö Jaana Friman 13.2.2020:

 

Turun kaupungin strateginen hankinta on pyytänyt osallistumishakemuksia kilpailulliseen neuvottelumenettelyyn koskien Turun kaupungin sopimushallinnan elinkaaripalvelua.

 

Kilpailullisessa neuvottelumenettelyssä hankintayksikkö julkaisee ilmoituksen hankinnasta, johon kaikki halukkaat toimittajat voivat pyytää saada osallistua. Sen jälkeen hankintayksikkö neuvottelee menettelyyn hyväksyttyjen ehdokkaiden kanssa kartoittaakseen ja määritelläkseen keinot, joilla sen tarpeet voidaan parhaiten täyttää.

 

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta on julkaistu 28.11.2019 ilmoitus osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi ja osallistumispyyntö liitteineen on julkaistu internetissä Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa. Hankinnasta esitetyt kysymykset ja niihin annetut vastaukset julkaistiin 20.12.2019 samalla sivustolla. Samalla osallistumispyyntöä korjattiin ja se julkaistiin uudelleen 23.12.2020.

 

Annettuun määräaikaan 10.1.2020 klo 11 mennessä saatiin osallistumishakemus yhdeltä (1) palveluntuottajalta - Cloudia Oy:ltä.

 

Osallistumispyynnössä ilmoitettiin, että hakemusten avaamisen jälkeen määräajassa saapuneet hakemukset tarkistetaan ja arvioidaan.

 

Ehdokkaiden kelpoisuus

 

Ehdokkaiden kelpoisuuden arvioinnin tarkoituksena on selvittää ehdokkaan edellytykset suoriutua hankinnan toteuttamisesta. Tätä arvioidaan ehdokkaille asetetuilla kelpoisuusvaatimuksilla.

 

Ehdokas täytti asetetut kelpoisuusvaatimukset.

 

Hakemusten vertailu

 

Osallistumispyynnössä ilmoitettiin, että osallistumishakemuksen jättäneistä ehdokkaista valitaan 3-5 kelpoisuusehdot täyttävää ehdokasta neuvotteluihin, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole vähemmän. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä osallistumishakemuksia on enemmän kuin valittava määrä, valitaan referenssiensä perusteella 3-5 parhaat pisteet saanutta ehdokasta.

 

Osallistumishakemuksen ja siihen liitetyt referenssit arvioi Turun kaupungin edustajista koostuva asiantuntijaryhmä.

 

Hakemusten vertailua ei tehty, koska hankintaan saatiin vain yksi kelpoisuusehdot täyttävä osallistumishakemus.

 

 

Ehdotus        Ehdotan edellä esitetyin perustein, että Cloudia Oy valitaan tuleviin neuvotteluihin, joissa käsitellään Turun kaupungin sopimushallinnan elinkaaripalvelun hankintaa koskevia asioita.

 

 

Hankintapäällikkö Susanna Sarvanto-Hohtari

 

Päätös          Päätän, että Cloudia Oy valitaan tuleviin neuvotteluihin, joissa käsitellään Turun kaupungin sopimushallinnan elinkaaripalvelun hankintaa koskevia asioita.

 

Hankintalain 80 §:n tai 81 §:n mukaisesti tarjoajaksi hyväksytty ehdokas voidaan kuitenkin sulkea tarjouskilpailusta myöhemminkin tarjouskilpailun aikana hankintayksikön saatua tiedon poissulkemisen perusteesta.

 

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.