Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, strateginen HR 
Henkilöstöjohtaja/sarja A2729.01.2020 

1161-2020 (01 02 00)

Kehittämispäällikön toimen tehtäväkohtaisen palkan määräaikainen tarkistaminen

Palvelussuhdepäällikkö Urpo Matilainen 29.1.2020:

Hyvinvointitoimialan toimialajohtaja on esittänyt, että kehittämispäällikön toimen vakanssinumero 000441 tehtäväkohtaista palkkaa tarkistetaan toimen tehtävissä tapahtuneiden muutosten takia.

Kehittämispäällikön toimen työtehtäviin on sisällytetty mm. Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelmaan liittyvän alueyhteistyön koordinointia sekä kehittämistoiminnan toimeenpanoa. Lisäksi kehittämispäällikkö toimii alueellisena yhteyshenkilönä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sosiaali- ja terveydenhuollon maakunnalliseen arviontiin liittyen.

Toimen tehtävissä tapahtuneiden muutosten voidaan katsoa olevan sellaisia, että tehtävän vaativuus on muuttunut oleellisesti. Uudet työtehtävät ovat kuitenkin pääsääntöisesti määräaikaisia ja sellaisia, että ne ovat kytköksissä vireillä olevaan sote -uudistukseen. Toimen tehtäväkohtaista palkkaa ei tulisi tässä yhteydessä korottaa pysyvästi vaan tarkoituksenmukaista olisi korottaa toimen hoitajan tehtäväkohtaista palkkaa määräaikaisesti sille ajalle, jona hän hoitaa Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelmaan liittyvän alueyhteistyön koordinointia.

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen:

PäätösPäätin, että kehittämispäällikön toimen vakanssinumero 000441 hoitajan tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 10 %:lla määräaikaisesti 1.1.2020 lukien. Korotettua tehtäväkohtaista palkkaa maksetaan niin kauan, kun kehittämispäällikkö vastaa Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelmaan liittyvän alueyhteistyön koordinoinnista, tällä päätöksellä kuitenkin enintään 31.12.2021 asti.

Tähän päätökseen voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen siltä osin kuin kyse ei ole kunnallisten virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta tai tulkinnasta

 

 

Sinikka Valtonen

henkilöstöjohtaja

Jakelu

tpvHenkilöstöasioiden palvelukeskus
tiedHyvinvointitoimiala
tiedKaupunginhallitus
tiedXXXXX