Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus42818.11.20198

11413-2018 (00 01 00)

Turun työterveystalon avoimien virkojen ja toimien lakkauttaminen

Tiivistelmä:

Turun kaupungin luovutettua Turun Työterveystalon yritysmyynnin toiminnot Turun Seudun Työterveystalo Oy:lle on osa Turun työterveystalon viroista ja toimista tullut tarpeettomiksi. Avoinna olevat ja tarpeettomat virat ja toimet tulisi nyt lakkauttaa.

Kh § 428

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen 4.11.2019:

Kaupunginhallitus päätti 17.12.2018 § 511 mm. luovuttaa Turun Työterveystalon yritysmyynnin toiminnot Turun Seudun Työterveystalo Oy:lle.  Luovutetussa toiminnossa työskennellyt henkilöstö siirtyi samassa yhteydessä Turun Seudun Työterveystalo Oy:n palvelukseen. Em. päätöksen jälkeen on osa Turun Työterveystalon viroista ja toimista tuli avoimiksi ja tarpeettomiksi. Avoinna olevat ja tarpeettomiksi tulleet virat ja toimet tulisi nyt lakkauttaa.

Koska virkojen ja toimien lakkauttaminen muodostaa asiakokonaisuuden, on tarkoituksenmukaista, että kaupunginhallitus päättää virkojen lisäksi myös toimien lakkauttamisesta.

Liite 1Lakkautettavat virat ja toimet

Kaupunginjohtaja Minna Arve:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että 1.12.2019 lukien lakkautetaan liitteessä 1 luetellut Turun Työterveystalon tarpeettomiksi tulleet virat sekä toimet.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Kokouksessa asiaa oli selvittämässä henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen.

Jakelu

tpvHenkilöstöasioiden palvelukeskus
tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedTurun Työterveystalo


Liitteet:

Kh § 428
Liite 1:Lakkautettavat virat ja toimet