SOPIMUSLIITE TURUN KUPUNGIN JA TURUN SEUDUN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKIINTEISTÖT OY:N VÄLISEEN MANAGEROINTISOPIMUKSEEN

 

 

 

Osapuolet:

 

1.Turun kaupunki (y-tunnus: 0204819-8)

 

 

2.Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy (y-tunnus: 2718451)

 

 

Sopimuksen tausta:

 

Turun kaupunki on myynyt koko Turun seudun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt Oy:n (jäljempänä myös TSSTPK) osakekannan Hemsö Fastighets AB:n tytäryhtiölle (jäljempänä myös Hemsö) 4.4.2019. Turun kaupungin ja TSSTPK:n välillä on voimassa toimitilakiinteistöjohtamisen sopimus, jolla Turun kaupunki hallinnoi TSSTPK:n omistamia kiinteistöjä, koska TSSTPK:lla ei ole omaa henkilökuntaa. Edellä mainitun osakekaupan yhteydessä Hemsö on edellyttänyt määräaikaisen toimitilajohtamisen sopimuksen muuttamista määräaikaisesta toistaiseksi voimassa olevaksi.

 

Turun kaupunki ja TSSTPK ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevan toimitilakiinteistöjohtamisen sopimuksen 11.2.2019 muutoin entisiä toimitilakiinteistönjohtamisen sopimusehtoja noudattaen. Muutettu sopimus on irtisanottavissa molemminpuolista kuuden kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen.

 

Sopimuksen tarkoitus ja ehdot:

 

Turun kaupunki ja TSSTPK sopivat tällä sopimuksella 11.2.2019 allekirjoitetun toimitilajohtamista koskevan sopimuksen päättymään 31.8.2019. Tällä sopimuksella ei muutoin muuteta voimassa olevaa sopimusta, vaan se jatkuu entisin ehdoin 31.8.2019 asti.

 

 

 

 

Turussa xx.xx.2019

 

 

 

 

TURUN KAUPUNKITURUN SEUDUN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKIINTEISTÖT OY

 

 

 

Tuomas Koskinimi

Tilapalvelujohtaja