Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus19506.05.20199

4110-2019 (01 01 00)

Kaupunkiympäristötoimialan kaavoitusarkkitehdin viran (vak. nro 607017) kelpoisuusvaatimuksen vahvistaminen

Tiivistelmä: -

Kh § 195

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen ja palvelussuhdepäällikkö Tarja Kullanmäki 8.4.2019:

Kaupunkiympäristötoimialan toimialajohtaja on esittänyt, että kaavoitusarkkitehdin viran (vak. nro 607017) kelpoisuusvaatimukseksi vahvistetaan teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja hyvä käytännön kokemus kaavoitustehtävissä.

Kaupunkiympäristötoimialan kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus -palvelualueella on avoinna kaavoitusarkkitehdin virka (vak. nro 607017). Viralla ei ole vahvistettua kelpoisuusvaatimusta, joten ennen julkista hakua viran kelpoisuusvaatimus tulisi vahvistaa. Viran täyttäminen on hyväksytty kaupunkiympäristötoimialan vuoden 2019 henkilöstösuunnitelmassa.

Strategisen HR:n näkemyksen mukaan kaavoitusarkkitehdin viran kelpoisuusvaatimuksen vahvistaminen esitetyllä tavalla on perusteltua ja tarkoituksenmukaista.

Hallintosäännön 82 §:n mukaan virkojen kelpoisuusvaatimuksista päättää kaupunginhallitus.

Kaupunginjohtaja Minna Arve:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että kaupunkiympäristötoimialan kaavoitusarkkitehdin viran (vak. nro 607017) kelpoisuusvaatimukseksi vahvistetaan teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja hyvä käytännön kokemus kaavoitustehtävissä.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Kokouksessa asiaa oli selvittämässä henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen.

Jakelu

tpvHenkilöstöasioiden palvelukeskus
tiedKaupunkiympäristötoimiala
tpvKonsernihallinto, strateginen HR