Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Konsernihallinto, strateginen hankinta 
Hankinta- ja logistiikkajohtaja2829.04.2019 

395-2015 (061, 021)

Sähkötarvikkeita ja lamppuja koskevien sopimuksien jatkaminen 31.12.2019 asti

 

Projektipäällikkö Karolus Haarte 29.4.2019:

 

Hankinta- ja logistiikkajohtaja on päätöksellään 12.04.2017 § 22 päättänyt, että sähkötarvikkeiden ja lamppujen toimittajaksi 30.4.2019 päättyvälle sopimuskaudelle valitaan Sähkö-INSTO Oy ja Lem-Kem Oy.

 

Sähkötarvikkeiden ja lamppujen uuden sopimuskauden suunnittelu on käynnissä ja nykyisiä sopimuksia tulisi siten jatkaa alkuperäisen ehdoin siihen asti, kun kilpailutus on saatu päätökseen ja uusi sopimuskausi saadaan voimaan.

 

Sopimusmuutos voidaan tehdä hankintalain 136 §:n 2 momentin 2 kohdan nojalla, koska sopimuskumppanien vaihtaminen ei ole mahdollista taloudellisista ja teknisistä syistä, jotka aiheuttaisivat merkittävää haittaa ja kustannusten merkittävää päällekkäisyyttä Turun kaupungille.

 

Ehdotus        Ehdotan edellä esitetyin perustein, että sähkötarvikkeiden ja lamppujen sopimuksia jatketaan alkuperäisin ehdoin ja sopimushinnoin 31.12.2019 asti Sähkö-INSTO Oy:n ja Lem-Kem Oy:n kanssa.

 

Vt. hankintapäällikkö Sari Holmberg, hankinta- ja logistiikkajohtajan varahenkilö:

 

Päätös          Päätän, että sähkötarvikkeiden ja lamppujen sopimuksia jatketaan alkuperäisin ehdoin 31.12.2019 asti Sähkö-INSTO Oy:n ja Lem-Kem Oy:n kanssa.

 

Hankintayksikköä sitovat sopimukset eivät synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävien kirjallisten sopimusmuutosten allekirjoittamisella. Tilaaja ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon.

 

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

 

 

 

Sari Holmberg

vt. hankintapäällikkö

hankinta- ja logistiikkajohtajan varahenkilö

 

Oikaisuohje ja valitusosoitus ovat tämän pöytäkirjan liitteenä.

 

Jakelu

   ao Sähkö-INSTO Oy

   ao Lem-Kem Oy

   tied Kaupunginhallitus

 

Jakelu

aoLem-Kem Oy
aoRaision Sähkö-Insto Oy
tiedKaupunginhallitus