Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus51917.12.201816

12004-2017 (065)

Vastaus kaupunginhallituksen varajäsen Jaakko Lindforsin selvityspyyntöön koskien asiaa "Sisäisen tarkastuksen raportti - kaupunginteatteri"

Tiivistelmä:

Kaupunginhallituksen varajäsen Jaakko Lindfors on 17.9.2018 § 353 tehnyt selvityspyynnön liittyen kaupunginteatterihanketta koskevaan sisäisen tarkastuksen raporttiin. Kaupunginhallitukselle esitetään, että se merkitsisi selvityspyyntöön laaditun vastauksen tiedoksi ja selvityspyynnön käsitellyksi.

Kh § 519

Tilapalvelujohtaja Tuomas Koskiniemi 12.12.2018:

Kaupunginhallitus merkitsi tiedokseen 17.9.2018 § 337 Turun kaupungin Sisäisen tarkastuksen toimeksi antaman, Turun kaupunginteatterin peruskorjaus- ja laajennushankkeesta laaditun selvitystyön loppuraportin.

Samassa kaupunginhallituksen kokouksessa 17.9.2018 § 353 kaupunginhallituksen varajäsen Jaakko Lindfors esitti selvityspyynnön liittyen sisäisen tarkastuksen raporttiin siten, että selvityspyyntö sisältää kohtien A-N vastuunjakotaulukot koskien sekä kaupunginteatterin hanketta, että sitä, miten vastuut on tarkoitus jakaa tulevissa hankkeissa. Kaupunginhallitus lähetti selvityspyynnön valmisteltavaksi.

Oheismateriaalina 1 oleva vastuunjakotaulukko on laadittu yhteistyössä tilapalvelukeskuksen, kaupunkiympäristötoimialan rakennuttamistehtävistä vastaavien viranhaltijoiden sekä KOy Turun kaupunginteatterin hallituksen jäsenten kesken. Vastuunjakotaulukossa on esitetty erikseen Kaupunginteatterihanketta koskevat vastuut, joissa on huomioitu kiinteistöosakeyhtiömuotoisesta toteutuksesta aiheutuvat erityispiirteet. Lisäksi taulukossa on esitetty tulevien hankkeiden vastuunjako niin, että hanke toteutetaan kaupungin oman investointiohjelman hankkeena.

Oheismateriaali 1Vastuunjakotaulukko: Kaupunginteatterihanke ja tulevat hankkeet

Kaupunginjohtaja Minna Arve:

EhdotusKaupunginhallitus päättää,

että oheismateriaalina 1 oleva vastuunjakotaulukko koskien kaupunginteatterihanketta ja tulevia hankkeita merkitään tiedoksi ja

että selvityspyyntö merkitään käsitellyksi.

PäätösAsia pantiin pöydälle Rinteen Katteluksen kannattamana tekemästä ehdotuksesta yksimielisesti.