Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus9029.02.201613

1099-2015 (014)

Kaupunginhallituksen edustukset lauta- ja johtokunnissa

Tiivistelmä: -

Kh § 90

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors:

Kaupunginhallitus on 23.2.2015 § 97 valinnut Christel von Frenckell-Rambergin kaupunginhallituksen edustajaksi ja Jarmo Salon kaupunginhallituksen varaedustajaksi kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaostoon.

Kaupunginvaltuusto on 15.2.2016 § 21 päättänyt myöntää Jarmo Salolle toisella paikkakunnalla olevien uusien työtehtävien vuoksi pyytämänsä eron kaupunginhallituksen jäsenyydestä ja valinnut Christel von Frenckell-Rambergin varajäseneksi kaupunginhallitukseen Helena Mannervon.

Kaupunginvaltuuston päättämien henkilövaihdosten vuoksi kaupunginhallituksen tulee valita uusi varaedustaja kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaostoon.

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallitus päättää valita Jarmo Salon tilalle uuden varaedustajansa kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaostoon.

PäätösKaupunginhallitus päätti valita Jarmo Salon tilalle Helena Mannervon varaedustajakseen kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaostoon.

Päätös asiassa tehtiin Eevan ehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

aoMannervo Helena
tiedSalo Jarmo
tiedvon Frenckell-Ramberg Christel
tpvKasvatus- ja opetuslautakunta, suomenkielinen varhaiskasvatus- ja perusopetusjaosto