Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin U-sairaalan korvaava rakentaminen

Helsingintien päälle Turun Kupittaalla.

 

SOPIMUS TURUN KAUPUNGIN VASTUIDEN SIIRTÄMISESTÄ

VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRILLE

 

Liite 1: Rakentamisen aikaa koskevan sopimuksen vastuiden siirto

Turun kaupungilta Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirille

 

Sopimuksen osapuolet

Turun kaupunki (jäljempänä Kaupunki)

PL 11

20101 Turku

Y-tunnus 0204819-8

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri (jäljempänä VSSHP)

Osoite

Postinumero

Y-tunnus:

Yhteyshenkilöt

Turun kaupungin yhteyshenkilö: Jouko Turto

Puhelin

Sähköposti jouko.turto@turku.fi

 

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin yhteyshenkilö: xx

Puhelin

Sähköposti:

 

 

Sopimuksen tausta:

 

Kaupunki ja VSSHP ovat x.x.2016 allekirjoittaneet sopimuksen Turun kaupungin vastuiden siirtämisestä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirille koskien U-sairaalan korvaavaa rakentamista junaradan ja Helsingintien päälle Turun Kupittaalla (jatkossa: Vastuunsiirtosopimus). Sopimuksen tarkoituksena on siirtää x.x.2016 päivätyssä Liikenneviraston ja Turun kaupungin välisessä hankesopimuksessa ”Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin U-sairaalan korvaava rakentaminen junaradan päälle Turun Kupittaalla” (jatkossa: Hankesopimus) Turun kaupungille osoitetut vastuut, velvollisuudet ja kustannukset kokonaisuudessaan VSSHP:lle.

 

Vastuunsiirtosopimuksessa VSSHP sitoutuu vastamaan kaikista Hankesopimuksessa ja Hankkeeseen liittyvissä tulevissa sopimuksissa VSSHP:lle Rakennushankkeeseen ryhtyvä asetetuista vastuista. VSSHP ottaa tämän lisäksi vastuulleen myös Hankesopimuksesta ja Hankkeeseen liittyvistä tulevista sopimuksista Turun kaupungille aiheutuvat vastuut ja velvoitteet. Yhtenä Hankkeeseen liittyvänä tulevana sopimuksena on Vastuunsiirtosopimuksessa mainittu Rakentamisen aikaa koskeva sopimus, jossa osapuolina ovat Liikennevirasto, VSSHP ja Kaupunki.

 

Sopimusehdot:

 

VSSHP sitoutuu ottamaan x.x.2016 allekirjoitetun Rakentamisen aikaa koskevan sopimuksen mukaiset vastuut täysimääräisesti itselleen samoin ehdoin kuin x.x.2016 allekirjoitetussa Vastuunsiirtosopimuksessa.

 

Rakentamisaikainen sopimus on tämän sopimuksen liitteenä. VSSHP on yksi sopimuksen osapuolista ja on näin ollen ollut mukana neuvottelemassa sopimuksen ehdoista. VSSHP on tutustunut Rakentamisaikaiseen sopimukseen huolellisesti ja se hyväksyy siinä yksilöidyt ehdot.

 

 

Liitteet   

 

Tämän sopimuksen erottamaton osa on liitteenä 1 oleva ”Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin U-sairaalan korvaava rakentaminen junaradan päälle Turun Kupittaalla, Rakentamisen aikaa koskeva sopimus.

 

 

Jakelu, päiväys ja allekirjoitukset

 

Tätä liitettä on tehty kaksi yhtäpitävää kappaletta, yksi kummallekin sopijapuolelle.

 

 

Turussa ___. päivänä _____kuuta 2016

 

 

TURUN KAUPUNKI      VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI

 

 

_______________________   _______________________