Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus35324.08.20152

616-2013 (014)

Uuden jäsenen valitseminen ja varapuheenjohtajan nimeäminen liikuntalautakuntaan (Kv)

Tiivistelmä: -

Kh § 353

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors 14.8.2015:

Kaupunginvaltuusto on 28.1.2013 § 18 päättänyt jäsenten ja heidän henkilökohtaisten varajäsentensä valinnasta liikuntalautakuntaan toimikaudeksi 2013 - 2016 ja samalla nimennyt jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Päätöksen mukaan Tuomas Viljamaa on valittu lautakunnan jäseneksi ja nimetty sen varapuheenjohtajaksi. Viljamaa on tultuaan valituksi kaupunginhallituksen jäseneksi, pyytänyt eroa liikuntalautakunnan jäsenyydestä ja varapuheenjohtajan tehtävästä.

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää myöntää Tuomas Viljamaalle pyytämänsä eron liikuntalautakunnan jäsenen ja varapuheenjohtajan tehtävästä ja valita uuden henkilön hänen tilalleen liikuntalautakuntaan sekä nimetä liikuntalautakunnalle uuden varapuheenjohtajan päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

PäätösKaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle,

että Tuomas Viljamaalle myönnetään ero liikuntalautakunnan jäsenen ja varapuheenjohtajan tehtävästä päätöksentekopäivästä,

että hänen tilalleen uudeksi liikuntalautakunnan jäseneksi valitaan Henrik Johansén sekä Saku Lehikoinen liikuntalautakuntaan tämän henkilökohtaiseksi varajäseneksi päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi ja

että liikuntalautakunnan varapuheenjohtajaksi valitaan Juuso Kallio päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Päätös asiassa tehtiin Mannin tekemästä ehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

esiKaupunginvaltuusto