Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus43910.11.20145

614-2013 (014)

Uuden varajäsenen nimeäminen kasvatus- ja opetuslautakunnan lukio- ja ammattiopetusjaostoon (Kv)

Tiivistelmä: -

Kh § 439

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors 9.9.2014:

Kaupunginvaltuusto on 28.1.2013 § 14 päättänyt jäsenten ja heidän henkilökohtaisten varajäsentensä valinnasta suomenkieliseen lukio- ja ammattiopetusjaostoon toimikaudeksi 2013 - 2016 ja samalla nimennyt jäseniksi valituista jaoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Päätöksen mukaan Johannes Elmnäinen on valittu em. jaoston varajäseneksi (jäsen Liljenbäck Tuomo).

Johannes Elmnäinen on pyytänyt eroa kasvatus- ja opetuslautakunnan lukio- ja ammattiopetusjaoston varajäsenyydestä paikkakunnalta muuton vuoksi.

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää todeta Johannes Elmnäisen luottamustehtävän kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisen lukio- ja ammattiopetusjaoston varajäsenenä päättyneen paikkakunnalta muuton vuoksi ja päättää valita uuden varajäsenen kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen lukio- ja ammattiopetusjaostoon jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin siten muutettuna, että

kaupunginvaltuusto päättää todeta Johannes Elmnäisen luottamustehtävän kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisen lukio- ja ammattiopetusjaoston varajäsenenä päättyneen paikkakunnalta muuton vuoksi ja

päättää valita Tom Peschin uudeksi varajäseneksi ko. jaostoon jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Päätös tehtiin Sarlundin tekemästä muutosehdotuksesta yksimielisesti.

Jakelu

esiKaupunginvaltuusto