Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus33124.06.20134

7213-2013 (120, 111)

Kiinteistöliikelaitoksen virkajärjestelyt, eräiden virkojen tehtävänimikkeiden ja kelpoisuusvaatimusten tarkistaminen

Tiivistelmä:

Kaupunginhallitukselle esitetään viiden kiinteistötoimialan viran tehtävänimikkeen ja kelpoisuusvaatimuksen muuttamista.

Kh § 331

Henkilöstöjohtaja Sinikka Valtonen 19.6.2013:

Kiinteistötoimialan toimialajohtaja on esittänyt yhteensä viiden viran tehtävänimikkeen ja  kelpoisuusvaatimuksen muuttamista.  Esityksen mukaan virkojen vanha nimike tai kelpoisuusvaatimukset eivät vastaa vakanssille esitettyjä muutoksia toimialan uudessa toimintamallirakenteessa.

Toimiala on esittänyt mm. taloussuunnittelijan viran (KVTES) vakanssinumero 608003 uudeksi tehtävänimikkeeksi controller ja kelpoisuusvaatimukseksi korkeakoulututkinto tai aikaisempi opisto-asteen tutkinto ja hyvä kokemus taloushallinnon tehtävistä. Turun kaupungilla on yhteensä 19 erilaista controllerin virkaa/tointa. Näiden virkojen kelpoisuusvaatimukset vaihtelevat jossain määrin.  Kiinteistötoimialan esittämää uutta kelpoisuusvaatimusta olisi tarkoituksenmukaista muuttaa niin, että se vastaisi jo aiemmin kaupungilla käytössä olevia kelpoisuusvaatimuksia. Parempi muotoilu kelpoisuusvaatimukseksi olisi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja riittävä soveltuva työkokemus.

Tehtävänimikkeiden ja kelpoisuusvaatimusten muutosten osalta ei konsernihallinnon strategisen HR:n vastuualueella ole muilta osin huomauttamista kiinteistötoimialan esitykseen.  Tehtävänimikkeet ovat tehtäväkokonaisuuksia kuvaavia ja kelpoisuusvaatimukset vastaavat vastaavankaltaisille tehtäville aiemmin määriteltyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Kaupunginjohtaja Aleksi Randell:

EhdotusKaupunginhallitus päättää, että

- viheraluepäällikön viran vakanssinumero 608091 tehtävänimike on 1.8.2013 lukien  ylläpitopäällikkö

- toimistoinsinöörin viran vakanssinumero 608016 tehtävänimike on 1.8.2013 lukien  maankäyttöinsinööri ja  kelpoisuusvaatimus tehtävään soveltuva maanmittausalan diplomi-insinöörin tutkinto

 - taloussuunnittelijan viran vakanssinumero 608003 tehtävänimike on 1.8.2013 lukien controller ja  kelpoisuusvaatimus tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja riittävä soveltuva työkokemus

- kiinteistölakimiehen  viran vakanssinumero 502001 tehtävänimike on 1.8.2013 lukien valvontapäällikkö ja kelpoisuusvaatimus oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto

- rakennusmestarin viran vakanssinumero 603004 tehtävänimike on 1.8.2013 lukien korjausneuvoja ja kelpoisuusvaatimus rakennustekniikan insinöörin tutkinto ja kokemusta asuntojen korjaustoiminnasta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos
tpvKonsernihallinto, strateginen HR
tiedTalouspalvelukeskus, palkanlaskenta